maanantai 11. elokuuta 2014

TAAS raskaana?!

Ai onks se taas raskaana?! Mut eiks niitten edellinen oo vielä tosi pieni? 

Nämä sanat on kuultu suustani kerran jos toisenkin. Ei kylläkään millään tavoin arvostelevasti, kukin tavallaan, minä nyt vain aina kuvittelin että sitä haluaisi nauttia pikkulapsiajasta kaikessa rauhassa, kun kerranhan se vaan pieni on. Ja onhan siinä se jaksamispuolikin. Kuitenkin, tässä sitä ollaan..

viime kerran masuja.
Tiesin jo raskausaikana että haluan toisen, rakastin olla raskaana ja pallomasuani. En kuitenkaan vielä silloin tiennyt että milloin tämä mahdollisesti tapahtuisi. Se selvisi osastolla sitä pientä kurttuista kuttipäätä tapittaessani - olisin valmis vaikka heti. Vielä kuitenkin jälkitarkastuksessa pohdin eri ehkäisyvaihtoehtoja, kunnes tulin tulokseen etten tähän väliin halua mitään hormonaalista ehkäisyä, toinen saa tulla kun on tullakseen. Aatun tulo otti oman aikansa, eihän sitä tiedä jos toinen vaatii saman, vaikka olinkin lukenut että toinen usein tulee helpommin ja toivoin asian näin olevan. Ja kuten sanottu, tässä sitä ollaan, onnellisesti raskaana ♥ Vaikka edellinen on vielä niin pieni.
Uskon silti pystyväni nauttimaan Aatun pikkulapsiajasta ja seuraamaan kasvua ja kehitystä ihan yhtä lailla, vaikka sitten ajoittain vähän väsyneempänä. Olenpahan ainakin kotona, muussa tapauksessa olisin nimittäin hyvin todennäköisesti töissä. Ja mitä tulee arjesta kahden pienen kanssa, onhan ne muutkin selvinny ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihih, muistelin että ei se mun maha nyt niin kauhean iso ollut, mutta nyt kun näitä kuvia katsoi niin hämmästyin ihan että oliko se noin iso :D

   Poista
 2. VOI MAISU♥♥♥♥♥♥♥♥ Hurjasti onnea, ihanaa♥ Halirutistus sinne. Ihania uutisia näin loman jälkeen :)
  kyllä sä kahden kanssa pärjäät, niin ne muutkin on. Esim sekä mun siskon että veljen perhe.

  Nyt tulee sit muutama kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ihana Janet, mä arvasin kommenttimäärästä et oot käyny blogissa ;) Ja kiiiiitos <3 Hyvin me pärjätään :) ja tiedän erään joka on kutakuinkin samassa tilanteessa, ja hänelle on tulossa kaksoset! Joten ei tässä hätiä mitiä ;)

   Poista