sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hiekkalaatikolla

Aatu sai yksivuotislahjaksi mummolta ja papalta hiekkalaatikon, jonka isäni meille nikkaroi. Vielä viime kesänä sille ei paljoa ollut käyttöä, mutta nyt on! Keväällä heti kun hiekka vaan oli riittävän sulaa otettiin laatikko käyttöön ja joka kerta ulkoillessa siellä tulee ainakin piipahdettua. Toissapäivänä kun oli mukavan lämmintä istuttiin hiekkalaatikolla iltapuuroon asti, ihanaa kun tarkenee (ainakin välillä..) ja on valoisaa ♥

mitäs se dana tsiikailee? ;)

Hiekkalaatikko on kivan iso, ja siinä on kansi jonka saa kiinni niin ei kissat pääse käyttämään pissa-astiana ja pysyy hiekka muutenkin puhtaampana. Tosin ei me sitä useinkaan jakseta sulkea, talven kyllä oli kiinni.. Kansi aukeaa laatikon sivuille siten että siitä muodostuu kaksi penkkiä. Nerokasta!! Ei tarvi äiteen kömpiä hiekassa ;) Aatukin vielä vierastaa hiekassa mönkimistä, vaan joko kyykkii hiekalla tai leikkii penkiltä käsin.


Hiekkakakkuja pitää tehdä aina. Ja hokea älä tule paha kakku tule hyvä kakku. Sitten kakku tuhotaan joko kaivurilla tai lapiolla. hähäää..

Myös koneet tekevät ahkerasti hiekkatöitä. Tai vaihtoehtoisesti niitä piilotetaan hiekkaan :D


Kitkemäänkin olen jo päässyt. "Ei tuolta hiekan läpi mikään kasva.." Juu eipä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti