perjantai 8. toukokuuta 2015

Huhtikuu instassa

Mikäli joku ei ole vielä huomannut niin nyt on jo toukokuu, joten tässäpä viimekuun instat.
 

Aatun menopelit nätisti rivissä. Onneksi nyt on jo saanut yhden ulkoistettua nii ei oo sisällä niin paljoa ;D
 
Emmin ensimmäinen Ikeareissu, hienosti meni. Tässä juuri syöty joten vähemmästäkin pistää naurattamaan.

Ja se Ikean hankinta, Poäng keinutuoli (ja lisäksi kaikkea muuta). On muuten just niin hyvä imetystuoli kuin ajattelinkin. Olisin ottanut sen värikkään, mutta olikin poistunut valikoimasta. Toisaalta ehkä ihan hyvä niin, tätä mustaa jaksaa varmasti katella pidempään.
 
Pääsiäisen pyhien välillä löytyi kaupasta pääsiäisjuttuja puoleen hintaan. Aarikan pupusten lisäksi varauduin jo ensi vuoteen ostamalla paljon höyheniä ja pikkukoristemunia ja tipuja. Säästöä säästöä ;)


Pääsiäisen rahkapullat. Tuli pikkasen isohkoja. Mutta niiin hyviä!! Pariin ei ihan riittänyt täytettä tarpeeksi joten niihin laitoin mustikoita lisäksi - vielä parempaa!

Aatu vohki vessasta paperit ja pakkasi ne ämpäriin. 

Kasasin Villen Kinderien yllätykset. Vitsi mitä roinaa! Eikö enää tuu mitään vastaavia ku me oltiin pieniä, pikku smurffeja tai krokoja tai mitä niitä nyt oli? 

Paistoi se aurinkokin ainakin kerran huhtikuussa. Yaran kanssa testattiin Villen synttärilahja-aurinkotuolia.


Hupsista. Äippä kun ei heti mennyt auttamaan pois sängystä niin jätkä päätti viihdyttää itseään :D Enhän mä osaa tämmösistä vihanen olla, toruin tietysti mutta ensin piti ottaa kuvat..
 
Mopoilemassa. Oli tosi rentouttavaa lenkillä kera vaunujen, koirien ja Aatu mopolla. Jatkossa on joku näistä jääny kotiin :D Meinasin mm työntää Aatun mopoineen ojaan kun annoin vähän vauhtia tienylitykseen.

Ruokaostoksilla vastaan tuli värityskirja ja pitihän se ostaa, "Aatulle" ;) Jospa pysyisi taideteokset jatkossa paperilla..

Tilattiin ystävän kanssa jo ties koska Håll Sverige Rent -muumimukit, ja pitkän odotuksen jälkeen ne vihdoin saapuivat. On se soma!


Keksittiin kokeilla josko piiloleikki jo onnistuisi. Muuten ihan jees mutta Aatu meni joka kerta samaan piiloon (jossa Ville oli ensin ollu ). Ja aina ei kyllä jaksanut pysyä piilossa ennen "löytämistä". Mutta kivaa oli :)

Löysin eräästä blogista hyvänkuuloisen muffiniohjeen ja pääsikin heti kokeiluun. Laiskana laitoin vuoat vähän turhan täyteen, ku en jaksanut kahta uunillista paistaa. Lopputulos rumimmat muffinit ikinä, mutta hyvin maistui silti ;)

Lakkasin kynsiä ni Aatun piti kanssa saada. Hyvä että olivat ehtineet kuivua kun tahtoi jo pois :D Tajusi vissiin että ei tää ookkaan poikien juttu.

Aatu valitsi itselleen vappupallon. Kotimatkalla tyyppi hillui autossa miten sattui, joten piti laittaa se vöihin.


ps. Laittaessani kuvia kollaasiin kuvittelin niiden nyt menevän aikajärjestykseen, mutta ei nyt ihan.. Hyvä Maisu :'D Ja jotta olisi mahdollisimman sekavaa niin tekstit kuiten menevät aikajärjestyksessä. Jospa ensi kerralla onnistuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti