torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesäkuu instassa

  Aatu on ihan pikkusesta lähtien ollut kova imuroimaan tai muuten vaan imurin kimpussa, mutta ajattelin ettei meille leikki-imuria osteta, kun on niin paljon kaikkea muutakin rompetta. Naamakirjassa tuli kuiten moinen niin halvalla vastaan, että pitihän se ostaa, jäi tosin ulkoleluksi :D 

Vihanneshyllyyn oli eksynyt joku kummajainen. Vai miten päin se menikään.. Tilanne kuitenkin jo korjattu ja jätski mystisesti hävinnyt..

Kävin ystävän kanssa syömässä, ihan kaksin. Melkein jopa oli lautaset tyhjät ennen kuin jutut eksyi lapsiin :D Jälkkäriksi kaakao ja kaurapala. Tekee kyllä hyvää tuommoset pienet irtiotot.


Vr:n kesätarjousta ei voinut ohittaa - miksei aina voi olla noin halpaa? "Bf4e" asuu helsingissä ja olisi ihana käydä useamminkin siellä vieraisilla.

Käytiin tapaamassa uutta tulokasta, pieni oli vielä niin pieni ♥ Näytti nämä alkuvuoden vauvat jo niin isoilta tuommoisen rääpäleen rinnalla.

Kylillä oli ranskalais-italialaiset herkkumarkkinat, ja koska ei osattu valita otettiin vähän sitä sun tätä.. Olivat kyllä vähän pettymys, parasta oli tuo pieni pötkylä tuossa edessä, ja no croisanttihan nyt toimii aina, mutta muuten. Erityisen iso pettymys oli macaron - täytyy vissiin päästä ranskaan maistamaan niitä ihan oikeita.

Ja siellä Helsingissä. Etukäteen jänskätti junamatka aikas kovasti, mutta meni ihan tosi hyvin. Otin mukaan tabletin jos Aatu ei malttaisi yhtään pysyä aloillaan, mutta sitä ei edes tarvittu. Helsingissä syötiin, käytiin puistossa ja hengailtiin pariin otteeseen lastenhoitohuoneessa :D

Kokeilin onneani aurinkorasva-skabassa, ei onnannu.

Joka paikkaan tuo herra itsensä tunkeekin. Ko tapauksen jälkeen pää on ollut jumissa ämpärin kahvassa..

Aatu kasteli äidin ja äiti kasteli Aatun - joka oli siitä vaan hauskaa ja halusi lisää :D

Aurinkoinen päivä ja riippukeinu, kesäkuun parhaita paloja. 


Aatun nimpparilahja kelpasi myös äipälle ;) Mulla on lapsena ollut samanlainen mutta paljon paljon pienempi. Tää on niin iso että menee myös jumppapallosta, jos joskus sattuisi innostumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti