keskiviikko 26. elokuuta 2015

Heinäkuu instassa

Hassua, vaikka tuntui että heinäkuu oli pelkkää sadetta niin ainakin kuvien perusteella on siitä auringostakin saatu nauttia :)


*Pääsin buzzadorina testaamaan Veetin Spawax vahausjärjestelmää, mutta valitettavasti ei ollut se mun juttu.
*Heinäkuussa päästiin korkkaamaan uima-allas. Odotukset kesän säiden suhteen oli tässä kohtaa korkealla ja uskoin altaan olevan ahkerassa käytössä. Toisin kävi, tällä ekalla kertaa polskittiin parina päivänä ja seuraavan kerran allas pääsikin käyttöön vasta elokuun puolella.
*Viljelmiäkin piti kastella, Aatu innokas apuri. Tästä huolimatta sato näyttää aika kehnolta..
*Kuvittelin ostavani kotimaista ostaessani Tutan pöksyt, mutta mitä huomasinkaan kun kotona pistin pöksyjä pesuun.. made in China. Mälsää.

* Kaksveellä oli vähän eri meininki lahjojen kanssa kuin vuosi sitten, osasi niitä jo odottaa ja tiesi että sisältä löytyy jotain kivaa. Synttäriaamuna ensimmäisenä tietenkin äidin ja isin lahjan kimppuun.
* Yötä myöten sitä väännettiin mut aika hieno juna saatiin aikaiseksi ;) vaikka pari sanoikin näyttävän laivalta, pah. 
* Lastenkutsuilla tarjottiin nakkipizzaa, hauska idea jonka vohkin ystävältä.
* Aamu alkaa aina hyvin kun sen aloittaa kynsienlakkauksella. Siihen se äidin oma aamuhetki sitten menikin..

* Asfalttiliidut, jes! Kumpihan näistä oli innostuneempi kun Aatu näitä sai lahjaksi ;) Harmi vaan että meidän edessä tie on niin röpelöä että on vähän huono piirtää, onneksi mökillä on kuiten päästy kuvittamaan terassia :)
* Mökille lähdössä. Heinäkuussa mökkeiltiin melkein pari viikkoa, valitettavasti Puh ei päässyt uimaan vasta kuin elokuun puolella.
* Mökiltä käsin poikien kanssa pienellä veneretkellä, makkarat mukana tietenkin.
* Ulkona ruokakin maistuu paremmalta, etenkin kun saa samalla nauttia järvimaisemasta

* Kun aurinko vähänkään pilkotti niin heti leiri pystyyn! Tämä päivä yksi niistä aurinkoisimmista, oisko ihan jopa hellettä ollut? ♥
* Tyttöjen shoppailupäivä ja ruokailu Amarillossa, ja ihan liian tulinen annos. Ensi kerralla
 muistan tsekata ne lieskat siitä ruokalistasta..
* Auts. Aatu auttoi kattamaan pöytää, harmi että unohdin katsoa ettei mitään jää alle :/ Johan se puoli vuotta ehjänä pysyikin :(
* Syöminen, etenkään illalla, ei meinaa neitiä välillä kiinnostaa yhtään, kun pitäisi kaikkea muuta touhuta ja pyöriä. Sittemmin tästä sohvasyömisestä ollaankin jo luovuttu ja juodaan maidot makkarissa, hiljaa pimeässä :D 

* Myöskään sitterissä neiti ei enää viihtynyt, vaan pönkäsi itsensä sieltä ylös (ja kaksinkerroin eteen) joten kokeiltiin miten syöttötuoli pelittää. Ja sehän pelitti, pimu ihan innoissaan :)
* Metsä täynnä herkkuja. Kysyttäessä sanoi syöneensä kaksi, tätä vähän epäilen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti