lauantai 10. syyskuuta 2016

Mihin tuhlaan ensimmäiseksi

Vaikkei tässä nyt missään ostoslakossa olekaan eletty niin tiettyjä hankintoja on siirtänyt myöhemmälle, paremmalle ajankohdalle. Ja se parempi ajankohta on käsillä ihan kohta, nimittäin töihinpaluu ja palkka.

Mitähän kaikkea mun "ostoslistalta" sitten löytyykään?


Kampaaja! Vaikka kaapissa odottaakin väri jonka voisi kotonakin pistää ja ystävää olen houkutellut hapsuja leikkaamaan, niin silti jossain tässä tulevan syksyn aikana aion kampaajankin penkkiin istahtaa. Vaikka se mielestäni ihan hurjan kallista humpuukkia onkin ;)
Alan metsästämään pitkävartisia nahkasaappaita talveksi. Tosin tätä kollaasia varten kun tarjontaa katselin ja ensimmäiseksi törmäsin noihin Vagabondin saappaisiin niin oiskohan ne ne? ♥ Ainakin näyttää ihanilta ja just sellasilta kuin olin ajatellutkin.
Jumppakengätkin olisi jo aika uusia - vanhat ehkä noin kymmenen vuotta olleet käytössä? Iu.
Tilaan uusia meikkisiveltimiä ja ehkäpä jotain uutta meikkiäkin. Ja varmaan vähän sitä sun tätä muutakin ;)

Listalla oli myös Emmille vaatekaappi mutta se tulikin jo ostettua, kun tuli niin hyvä tilaisuus vastaan jota ei voinut jättää väliin. Hyvä niin, nyt voi keskittyä ihan vaan itseensä ;)

Ei siis mitään kovin kummoista, mutta jotain josta olen jo "pitkään" haaveillut.

Mistä te tällä hetkellä haaveilette?

2 kommenttia:

 1. Aattelin heittää suurimman osan vanhoista vaatteista kierrätykseen tai kirppikselle synnytyksen jälkeen ja menen uusimaan koko vaatevaraston, tosin pikkuhiljaa. Inspiraatiota vielä eri asuihin pitää hakea, ettei tule ostettua sellaisia vaatteita, jotka melko pian onkin tylsiä.

  En ole moneen vuoteen oikein ollut vaateostoksilla ja se näkyy pukeutumisessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin ihanaa päästä uusimaan koko vaatevarasto, ns. "puhtaalta pöydältä" :)

   Poista