maanantai 19. syyskuuta 2016

Viikko 35 ja 36

Huhhuijaa, mihin nää päivät menee? Ottanee aikanasa tämä työn ja "vapaa-ajan" sovittaminen yksiin :D En ole pariin viikkoon edes avannut konetta, vaikka puhelimella toki nettiä päivittäin käytänkin. Nytkin meinasin kömpiä sänkyyn kun lapset kävi nukkumaan, mutta päätin viettää tovin koneen parissa, muutama muukin "rästihomma" odottamassa..

Palataan nyt kuitenkin vielä aikaan, jolloin työt oli vasta alkamassa, ja jottei taas jää roikkumaan niin eka työviikkokin samaan syssyyn.

Viikko 35 alkoi vielä elokuun puolella, huh, tuntuu että siitä on ikuisuus!! (vaikea uskoa senkin puolesta että tänään oli aamulla +1 ja sai raapata autosta ikkunat.. :o ) Eipä meillä mitään kummia silloin ollut, jumppaa (jopa kahdesti, wohoo), serkun luona leikkimistä, mummolla ja kaupoilla kerran jos toisenkin. Aatu oli yhtenä yönä kuumeessa, mutta seuraavana päivänä taas jo kuumeeton. Nuhan kyllä molemmat saivat, ja sitä onkin sitten jatkunut enemmän ja vähemmän siitä asti... Tervetuloa syys. 


Torstaina Jenna-ystäväiseni tuli meille, ja viihtyi aina tuonne maanantaihin asti. Lapset kävi perjantaina tutustumassa uudelleen päiväkotiin, sillein että jäivät sinne omineen. Hienosti meni, joten luottavaisin mielin seuraavalla viikolla alkavaan hoitorupeamaan :)  


Kuukin vauhtui syyskuuksi joten oli korkea aika tehdä syysvaateinventaario (lasten osalta), ja ilokseni sain todeta että vain muutamia juttuja pitää syksyksi ja talveksi hankkia. Jes. Viikonloppuna aloiteltiin myös Emmin huoneen seinän maalaus, joka tosin jäi sitten kesken. Mutta on jo nyt, pohjamaalattuna valkoiseksi, paljon parempi kuin ennen. Kirpparillakin tuli käytyä ja samalla myyntipaikka varattua, aloittamaan tosin pääsee vasta yli kuukauden päästä :o .


Seuraavalla viikolla tosiaan sitten alkoi meidän uusi arki. Maanantaina olin vielä vapaalla ja käytiin aamupäivästä lasten kanssa kaupoilla täydentämässä syysvaatevalikoimaa. Alkaa välillä olla aikamoisia nää meidän kauppareissut, kun Emmille tuppaa tulemaan nälkä-/väsykiukku aina jossain vaiheessa, niin myös tällä erää. Huoh. Saa äiti keksiä kikkakolmosen jos toisenkin että kunnialla selvitään ;)  Illalla kävin vielä jumpalla, kun tiedä koska seuraavaksi ehtii/jaksaa/pääsee ;D 


Tiistaina sitten iltavuoroon, lapsilla heti alkuun kevyt 11.15 - 22 hoitoaika :S . Onneksi mummi pääsi hakemaan aikaisemmin, ja täällä ne sitten jo nukkuivat kun töistä kotiin pääsin. Ja keskiviikkona tietysti aamuvuoroon ja herätys aamuvarhaisella. Yllättävän hyvin lapset heräsi ja olin jopa ajoissa töissä - pieni epäilys oli kuinka tulee käymään :D Illalla veikka vielä korjaili autoani ja oltiin sen aikaa heillä ulkoilemassa, joten unta ei illalla kauaa tarvinnut odotella.


Kauhean rankasti ei työt alkanut, sillä heti torstain ja perjantain sain olla vapailla. Ulkoiltiin, käänsin Emmin mööpeleitä kertaa monta - ne ei vaan asetu sinne muuten kuin yhdellä tavalla :/ , nautittiin auringosta. Käytiin Aatun kanssa perjantaina kävellen / Aatu pyörällä kaupassa, ja Aatu ensimmäisen kerran polki itse pyörää. Eräänlainen erävoitto tämäkin, herra ei juuri ole halunnut edes yrittää polkemista \o/  Tulipa muuten pikkasen hiki tuolla reissulla, kun aamulla mittari oli näyttänyt viittä astetta lämmintä ja olin sitten pukeutunut sen mukaisesti (neule + takki), mutta aamupäivällä lukemat olikin sitten yli kahenkympin..

Viikonloppu sitten taas töissä, ilta-aamu, joten ei juuri suunnitelmia tarvinnut tehdä. Isoveikan syntymäpäivillä käytiin piipahtamassa ja kakuttelemassa mutta sitten saikin kiiruhtaa kotiin valmistautumaan uuteen hoito-/työpäivään. Kaikki kun pitää olla aamua varten valmiina, jotta pysytään edes suunnilleen aikataulussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti