tiistai 22. marraskuuta 2016

Viikko 44 ja 45

Kääk. Voiko sitä muuta sanoa tästä ajan kulusta ja siitä että täällä blogissa on ihan kuollutta? Mutta mutta, minkäs teet kun päivisin on muutakin touhua ja iltaisin olen ihan valmis petiin heti kun lapsetkin käy nukkumaan. Huomennakin olisi työaamu mutta hetken jos jaksaisi tässä törätä.
Pari edellistä viikkoa on jälleen kerran ollut sitä ihan perusarkea, vähän jotain pikkukivaa välissä mutta noin muuten.

Viikko 44 eli pari viikkoa sitten meni kaavalla töitä ja kirpparia, kunnes kirppari keskiviikkona loppui. Varsin mukavan muhkea saldo tällä kertaa käteen jäikin, joten innolla uutta yritystä taas keväällä. Tosin tulihan sieltä harvasepäivä jotain ostettuakin mutta plussalla silti :D Torstaina kävin jumpalla ja sainkin persukset jumiin ihan kunnolla, mistä lie johtui kun tuntikin oli sama millä ennenkin käynyt. Oliko vaan niin kovasti puhtia että tuli tehtyä vähn tehokkaammin ;)


Emmi on alkanut aamuisin heräilemään aikaisemmin, mutta tällä viikolla teki kyllä ennätyksen heräämällä vähän viiden jälkeen. WOOT. Onneksi ihan niin aikaisia aamuja ei ole ottanut tavaksi, vaikka nykyään usein herätäänkin ennen seitsemää, joskus lähempänä kuuttakin, myös vapaapäivinä. Perjantaina päästiin isin ja mummon kera kaikki päiväkotiin aamupäiväksi, kun marraskuussa moinen oli mahdollista. Pahaksi onneksi päivä sattui olemaan halloween-naamiaisjuhlapäivä, minä kun olisin halunnut mennä katsomaan sitä normi touhua siellä. Mutta kiva näinkin, vaikka kumpikin lapsi oli vähän allapäin kun joutuivat vielä muutamaksi tunniksi hoitoon jäämään meidän lähdettyä - olisihan se tosin pitänyt arvata jo ennakkoon...

Toissaviikko taasen oli siitä erityinen, että sunnuntaina oli isänpäivä. Lapset olivat tehneet päiväkodissa omat lahjansa, mutta puuhattiin vähän kotonakin. Ja minun lahjani oli koko perheen yhteistä aikaa Tallinnan risteilyllä - sieltä ei päässyt pakoon omiin puuhiin ;) Mutta ennen sunnuntaita kävin spinnissä, kyttäsin kelloa tietokoneen ääressä jotta torstaina klo 18 olin valmiina klikkaamaan haluamani joulukalenterin ostoskoriin, oltiin lasten kanssa mummolla yökylässä ja tietenkin niitä töitä.

Ja töttöröö - enää pari päivää päälle kuukausi jouluun!!! ♥ Onneksi ekat lahjat on jo hankittu - tosin muista ei sitten ole hajuakaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti