tiistai 21. helmikuuta 2017

Loppunut kosmetiikka

En tiedä mikä siinä viehättää mutta musta on aina hirveen kiva lukea toisten "loppunut kosmetiikka" postauksia. Etenkin niitä koko vuoden säilöttyjä tyhjiä putelleja esitteleviä. Ja samalla hämmästellä että mitenhitossa  noin paljon?? Hyvä että itsellä tulee edes kuukausittain tyhjiä tuotteita. Vai tuleeko, mutta sitä ei vaan tajua kun automaattisesti pistää ne roskiin? Niimpä ajattelin reilu vuosi sitten hieman silmäillä paljon sitä tököttiä oikein kuluu, ja aloin laittamaan tyhjentyneet putelit ylös. Mitään tyhjiä pulloja en kuitenkaan jaksanut alkaa säilöä, joku roti sentäs kun tätä rompetta täällä on muutenkin ;)

Miltäs se vuoden saldo sitten näyttikään?

Karkeasti jaoteltuna hiustuotteita (shampoot, hoitsikat, lakat, hiusväri, kuivashampoot ) tyhjeni yhteensä 15 putelia ja näiden lisäksi roskiin meni parikymmentä vanhaa shampoo/hoitsikka-näytepussia.

Vartalotuotteita, eli saippuat (myös käsi), rasvat, dödöt yms. meni 24.

kasvotuotteita  (kasvopesut, mieselli-&kasvovedet,naamiot, rasvat, huulirasvat )  26.

kynsijuttuja  3.

käsi-& jalkarasvoja 9.

hammastahna 5.

meikkejä 13.

Eli yhteensä 95  plus näytepussit.  Enpä kyllä olisi arvannut että lähes sata pulloa meikäläisellä vuodessa tyhjenee. Aikamoista. Tosin aika moni, ehkä jopa enemmistö, oli näyte- tai matkakokoja, pari meni puolikkaana roskiin ja pari tuotetta kerran pari kokeiltuna kiertoon...

Tässä taasen uusimmat hankinnat, -50% houkuttelemana paitsi meikkivoide.

1 kommentti:

  1. Ajattelin itse myös tänä vuonna tarkkailla, että paljonko kosmetiikkaa kuluu!

    VastaaPoista