sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Tammikuun kootut

Tammikuu meni hujauksessa. Kaipasin lunta, mutta onneksi sitä oli edes vähän. Ja lisää onkin jo tullut :) 


Alkukuun kohokohtia oli päivä kun käytiin syömässä ja lasten leikkipaikassa, jossa tietysti pääsi itsekin melskaamaan.
Ystävien kanssa nähtiin porukalla ja herkuteltiin nyyttäri-meiningillä. Ja kaikkien lapset koolla, meitä onkin jo aika iso poppoo :)
Lapsilla oli ensimmäiset vasu-keskustelut päiväkodissa, ja oli kiva kuulla että kummallakin on mennyt oikein mukavasti.
Loppukuusta juhlittiin meidän kaksivuotiasta. Juhlat oli taas kaksipäiväiset, toisena päivänä suku ja toisena ystävät. Mulle sattui siihen sopivasti viikko vapaata, mutta sehän meni juhliin valmistautuessa ja niistä toipuessa :D 


Käytiinpä muuten luistelemassakin, milloin lie (yläasteella???) itse viimeksi luistellut, joka vuosi sitä kyllä suunnitellut mutta niinpä vaan jäänyt toteuttamatta. No nyt on luisteltu. "Vähän" haparoiden mutta pystyssä pysyen kuiten.
Jumpallakin jaksoin taas alkaa käydä, tuo joulutauko kun vähän venyi.. ja niin venyi joulu herkuttelujenkin osalta, kun pitkin viikkoa herkut maistui. Jospa helmikuussa taas vähän hallitummin..  ;)


Tammikuun kurjia taasen oli villen pitkät työmatkat/-päivät, ja menipä hällä yksi viikko osin tampereella yöpyen, ja Aatulla kova ikävä iskää. Myös muuten sekavat työkuviot vaivasi mieltä ainakin jossain määrin. Hermoja taasen tuppasi välillä koettelemaan Emmin uhmakiukut, mutta jos uskaltaa sanoa niin ehkä eka erä alkaa olla voiton puolella. Mutta muuten suuremmilta ikävyyksiltä vältyttiin ja suht räättömiäkin oltiin joten tammikuu oli aika jees aloitus vuodelle :)

Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti