keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Eteinen

Talostamme löytyy etu- ja takaovi, mutta käytännössä kaikki liikenne tapahtuu takaoven kautta. Etuovea taitaa käyttää vain pizzakuskit ;)


Takaeteinen on melko pieni, mutta jottei takkeja tarvitse ympäri huushollia kuljetella piti sinnekin saada tarpeeksi säilytystilaa. 

Kaappi on Ikeasta, samaten sen sisukset. Kaapin syvyys on vain 37 cm, joten normaalia vaatetankoa sinne ei saanut, mutta tuollein pitkittäin olevaankin mahtuu sopivasti takkeja roikkumaan.


Kaapin ja seinän väliin väkersimme pikkuveikan kanssa hyllyt, juuri sopivat kengille ;). Ylempänä koreja kaikelle tilpehöörille jota jostain kumman syystä aina kerääntyy :o

Naulakon alle on tulossa pieni kannellinen penkki, jossa voi säilytellä esim. koirien varusteita tai omia huiveja yms. Saa nyt nähä mitä sinne keksin laittaa.

Lattian laittoa, apurina Dana.
Joskus tulevaisuudessa keittiörempan yhteydessä laitetaan eteiseen samaa lattiaa kuin keittiöön, mutta nyt väliaikaisesti laitoimme tuota samaa laminaattia jota löytyy muualta asunnosta. Eipä tuota lattiaa paljoakaan näy kun on vuorattu se kuramatolla. Ihana syksy ja ihanat hiekkakasat eteisen lattialla.

Vielä on tarkoitus ovet maalata ja listat laittaa jahka saadaan aikaiseksi. Mihin sitä kiire valmiissa maailmassa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti