sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Olohuoneen kattovalaisin


Kesällä ei niin välittänyt oliko katossa lamput vai ei joten en sen kummemin olkkarin kattoon mitään etsinyt. Mutta niin ne vaan illat pimeni. Eikä mieluista kattovalaisinta löytynyt. Huone on kuitenkin sen verran matala ettei mikään roikkuva käynyt (sellaisen tietysti olisin halunnut), eikä mikään muu sitten oikein napannut. Lopulta sitten päädyttiin tämmöiseen Anttilasta löytyneeseen kohdevalaisimeen.

Itse yritin valaisinta ensin asentaa mutta kävi vähän hassusti, sain nimittäin pienen sähköiskun ja jätin homman sitten siihen :D Toivottavasti sanonta kolmas kerta toden sanoo ei päde tässä, edellistä lamppua asentaessani sain siis aikaiseksi kipinöitä ja palaneen sulakkeen. Mutta enköhän tästä nyt jotain oppinut, olisi pitänyt jo edellisestä. Tästä lähin ihan suosiolla laitan sähköt pois koko torpasta ennen kuin sähköhommiin alan ;)

Isäni on muuten koulutukseltaan sähkömies, eipä ole tähän tyttöön niitä taitoja ainakaan siirtynyt :D


----

Muistinko että tänään käännetään kelloja? En. Aamulla väänsin itseni väkisin sängystä ylös että ehdin jotain tehdä ennen töihin lähtöä (iltavuoro siis), ja nyt vasta tässä koneella huomasin että sehän on vasta tuntia vähemmän. Pöh. No, ehdinpä sitten vähän lueskella blogejakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti