maanantai 11. lokakuuta 2010

Jotain vikaa

Vapaa maanantai kului mukavasti kauppoja kierrellessä. Mutta mitä sain saaliiksi?? En lähestulkoon mitään. En ainakaan mitään sellaista jota olin hakemassa. En tiedä onko vika minussa vain kauppojen tarjonnassa, mutta oikein mikään ei sytyttänyt. 

Hakusessa oli erityisesti valkoinen toppi/pusero kuun lopussa pidettäviin No matter are you black or white -kemuihin, joihin siis teeman mukaisesti asun tulisi olla mustaa ja valkoista. Minä kuvittelin että senkun vaan jonkun kivan haen kaupasta, mutta juuei. Ei se ihan niin vaan onnistunutkaan.

Ihan tyhjin käsin en kotiin kuitenkaan joutunut palaamaan. 

KappAhlista ostin suloisen neulotun (vai virkatun?) kukka-rintaneulan (vaimikäseon?), jonka ajattelin laittaa joko pipoa tai takkia koristamaan. Jos osaisi niin tämmösenhän tekisi itse hetkessä, mutta ei näillä taidoilla :D

Ulos terassin pöydälle löysin kaksi lyhtyä. Aika monesta kaupasta sain näitäkin hakea, tosi monessa tuntui olevan kaikenmaailman koukeroita ja koristuksia joita en nyt siis tällä kertaa halunnut.. (Hmm..Enää puuttuu se terassi..)

Ja linnuille ruokintapallo. Oli niin hieno että oli pakko ostaa vaikkei meillä taida edes olla puuta johon tuon saisi roikkumaan :D. Olkoon tuossa talon seinustalla, niin voi koirat ikkunasta bongailla siinä ruokailijoita ;)

Olin ajatellut että viime viikolla oltaisiin laitettu pihalle aita pystyyn, mutta Ville oli koko viikon töissä vähintään 12h/vrk, siis myös viikonlopun, ja sama näyttää jatkuvan tälläkin viikolla. Harmi jos ei saada sitä kohta puoliin, Yaralla nimittäin on kohta syntymäpäivät ja olisin halunnut kutsua koirakavereita kylään ;D Omin pikku kätösin en sitä saa tehtyä, sillä leka painaa sen verran ettei nouse kovinkaan ylös näillä voimin :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti