lauantai 16. lokakuuta 2010

Kipinöivää lauantaipäivää

Aamulla heräsin hirmu aikaisin (puoli kahdeksalta lauantaina, vapaapäivänä?!! ), oli ihanaa kun muut (koiratkin) vielä nukkuivat ja sai rauhassa touhuilla omiaan.

Minulla tämä touhuilu on yleensä (tänäänkin) tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen ja kolmanteen, kun tuntuu ettei sitä oikeaa paikkaa löydy. Mutta kyllä ne pikkuhiljaa alkaa löytämään paikkansa, hassua miten yhden pienen hyllykön siirtäminen pari metriä toiseen kohtaan muuttaa ilmettä hurjasti ja tulee tunne että tuohon se kuuluu.

Olen myös kova suunnittelemaan. Ville ei aina kuulosta kovinkaan innostuneelta kun aloitan lauseen "mie vähä suunnittelin". No, tänään omassa rauhassani suunnittelin mitä kaikkea pitäisi taas tehdä; hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;) Suunnitelmani harvoin ovat mitään suurensuuria, tänäänkin vain mittailin saunaa ja pohdiskelin kiuasvaihtoehtoja, eteiseen kuramattoa (nii..miten sitäkin pitää muka jotenkin suunnitella :D ), ja keittiön pöydän muodonmuutosta. Mittailin, pohdiskelin ja haahuilin. Niin minua.


Omistan sata ja yksi eri kauppojen kanta-asiakaskortteja. Mistä vaan sellaisen saa, minä sen hankin :D Osa on kieltämättä ihan turhia, mutta yksi on ylitse muiden. Nimittäin s-bonus kortti. Aluksi Villekin väitti korttia ihan turhaksi, mutta taitaa olla mieli muuttunut kun vajaassa vuodessa on bonuksia kertynyt useampi satanen.Tällä hetkellä me s-kortin haltijat vietämme oikein juhlapäiviä, sillä viikonlopun ajan Prismoista (tai ainakin täältä meidän) saa 10-15 % alennusta käyttötavaroista. Ja siellähän mekin juoksimme tarjousten perässä, ahdistavassa väenpaljoudessa.

Minulla on tapana kerätä listaa tuotteista, joita sitten asiakasomistaja- tai tuplabonuspäiviltä ostan. Tietenkin perustarvikkeet ostan silloin kun on tarvis, mutta on myös paljon sellaista jota ei nytheti tarvitse, esimerkiksi kius. Joten tänään nokka kohti ruuhkaista Prismaa ja kiuasostoksille. Nyt se kiuas sitten odottaa autotallissa että saadaan vanha pois ja lauteita vähän siirrettyä.. Öh. Meidät tuntien se saattaa odottaa siellä melkosta kauankin :D

Tämmönen söpöliini sinne saunannurkkaan on tulossa meitä ilahduttamaan. Kuva Harvia.fi.

Ainiin. Olin minä aamulla ahkerakin. Tai yritin olla. Ajattelin asentaa ruokailutilassa olevan kattolampun, mutta sainkin aikaiseksi vain kipinöitä ja puoli taloa pimeäksi. Hmm..olisi vissiin pitänyt tarkistaa ettei johdossa ole sähköä ennenkuin sitä leikkaa :D No,sainpahan Villenkin hereille.. Laitoin (ihka ensimmäistä kertaa) aikasemmin viikolla eteiseen kattolampun  ja se onnistui hyvin, mutta taisi olla aloittelijan tuuria..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti