tiistai 1. maaliskuuta 2011

Suklaata päästä varpaisiin

Valmistelin uutta Dermoshop -tilausta ja huomasin siellä ihanan tuntuisen, suklaisen uutuussarjan. Ja vieläpä hyvällä asialla!

"Suklaista sylin täydeltä
Primo-sarjan uudet suklaiset tuotteet tuovat ihonhoitoon hemmottelevan vivahteen. Ylelliset tuotteet sisältävät kaakaouutetta. Yhdessä tuotteet antavat kosteuttavan, kiinteyttävän ja elvyttävän vaikutuksen iholle.

Suklaapakkauksessa saat kaikki neljä suklaista tuotetta edullisemmalla yhteishinnalla. Tuotteet on pakattu kauniin punaiseen kangaspussiin, jonka materiaali on puuvillaa. Vohvelikankaisen pussin sisäkangas on ruskeaa nylonia.

Pussi sulkeutuu suklaanruskeilla puuvillanaruilla ja pussissa on pyöreä pohja. Saat pussista kauniin sisustuselementin, kun käännät pussin yläreunan kaksinkerroin. Tukevaa kangaspussia voit käyttää moniin käyttötarkoituksiin.

Maalis- ja huhtikuussa lahjoitamme 80 senttiä jokaisesta ostetusta Dermosil Suklaapakkauksesta Suomen Sydänliiton Punainen-kampanjalle.

Suklaapakkaus sisältää:
Suklaa Vartaloöljy 200 ml 
Kiinteyttävä Suklaageeli vartalolle 200 ml 
Suklaa Suihkugeeli 200 ml 
Kuoriva Suklaavoide vartalolle 200 ml" (Teksti ja kuva lainattu täältä) 

Kunkin putelin tuotekuvaus löytyy Dermoshopin sivuilta. Tuotteita myydään siis myös yksinään, ja yksittäisestä tuotteesta lahjoitukseen menee 20 senttiä per tuote. 

Minä suurena suklaan ystävänä pari suklaapulloa ostoskoriin laitoin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti