maanantai 16. tammikuuta 2012

Hyvä viikko tulossa

Tai siltä ainakin tuntuu :) 

Kävin heti näin viikon alkajaisiksi zumbassa (olin menossa sh'bamiin mutta olikin vaihtunut zumbaan, mutta kiva oli silti, kiitos lemppari-zumbaohjaajan jolla on riittävästi meininkiä siinä ;) ) ja varasin samalla keskiviikolle toisen tunnin, joten ainakin vähän tulee liikuttua. Jo pelkästä ajatuksesta tulee hyvä fiilis :) Ehkäpä innostun menemään jopa kolmannellekin tunnille, riippuu kuin väsy oon yövuorojen välissä.

Ja tiedättekös, huomasin tänään kun ajelin töistä kotiin 15:30 ettei ollu enää yhtään niin pimeetä kuin jokin aika sitten!! \o/  

Viikolla pitäis joku ilta mennä pikkuisen neidin 1-vuotis synttäreille ♥ Mutta mitähän sen ikäiselle osaisi ostaa lahjaksi? Leluja kuitenkin varmaan on jo vaik kuin.. Mietin jotain kivaa taulua joka sopisi sitten vähän isommallekin tytölle..?

Ja perjantaina meille vihdoin ja viimein tulee se ilmalämpöpumppu, tosin kahdeksalta aamulla eli kutakuinkin samaan aikaan kun mä kotiudun yövuorosta. Pitänee ehkä kömpiä jonnekin muualle nukkumaan.. 

Laitoin juuri facessa kutsun ihanille ystäville juhlimaan mun synttäreitä, etkot meillä ja sitten Erinin keikalle, neitonen kun sattuu täällä meillä päin esiintymään. En tosin vielä tiedä pidänkö pikkuset vai vähän isommat juhlat, mutta onhan tässä vielä reilusti aikaa lähettää lisää kutsuja ;)

Töihin oli tullut kesälomalistat taas tyrkylle, jo pelkkä ajatus lomasta tuntuu ihanalta. Mihinkähän väliin sitä sitten omaa lomaa sinne laittaisi.. Viikko täytyy kyllä varmaan pitää jo ennen kesää..

Semmosia kivoja juttuja mielessä.


Toivottavasti loppuviikosta on vielä samat fiilikset viikon suhteen :D

Miltäs teidän tuleva viikko näyttää?

4 kommenttia:

 1. Voi kun saisit tartutettua minuunkin tuota liikuntainnostusta! :)

  Ja voi kesäloma.. <3 itsellä ei taida kesällä sitten olla kuin muutama päivä lomaa, kun aloitan siinä uudessa työssä helmikuun alusta.

  Tämä viikko on viimeinen täysi viikko vanhassa työssäni.. ensi viikolta vielä maanantai ja talviloma voi alkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin ollaan alotettu ihan hyvillä mielin :) Ja aika samoilla linjoilla, sillä zumbaamassa mäkin kävin :) Kyllä siitä liikunnasta vaan tulee hyvä olo. Nyt varsinkin kun olen salilla käynyt niin huomaa oikeen kaipaavan sitä lisää. Olen vain niin malttamaton niitten tuloksien kanssa, et pitää itelle välillä muistuttaa tän olevan pitkä projekti.

  1-vuotiaalle tosiaan oon itse ostant aina kehittäviä leluja ja sitten vaatteita, kun vanhemmat joutuu ostamaan niitä aina vähä väliä. Mut joku taulukin on varmasti kiva:)

  Mä tuun kyllä kuokkimaan sun synttäreille :D Mä tykkäisin kauheasti käydä juhlimassa toisten luona, mut ei kukaan täällä juhlia järjestele. Seuraavat kestit mitä on, niin mä pidän Party Lite kutsut. Mä nautin juhlista :D

  Erittäin mukavaa viikon alkua vaan sinne koko poppoolle :)

  VastaaPoista
 3. Mieki oon laittanu jo oman kesäloman hakemuksen menemää ja luultavasti saan ehkä pitääkki sen sillon! :)
  Miul alkais juhannuksen jälkeen!
  Talviloma sitte varmaa taas joulun aikaan :)
  (tai toivon etten olis kyl enää kesälläkään näissä hommissa vaa iha jossai muualla...)

  VastaaPoista
 4. Karoliina: Toivottavasti se kestää minullakin kauemmin kuin tämän viikon :D
  kyllä talvilomakin kelpais :) Jos vaikka tykästyt uuteen työhön niin kovin ettet edes muista että jotain kesälomiakin voisi olla ;)

  Janet: Olin ajatellut sellasta arabian muumitaulua, mutta onkohan niiden valmistus sitten lopetettu kun ei löytynyt.. Täytyy sitten vissiin kans siirtyä vaatevalikoimaa tutkailemaan.
  Tervetuloa ;) Aika pienet taitaa kyllä juhlista tulla, mutta "väki vähenee, pidot paranee" ;D

  -Hanna-: Mä en tiedä vielä yhtää mihin edes toivoisin lomaa, onneksi ei ihan vielä tarvitse päättää. Se on kuitenkin tarkkaan mietittävä juttu :D :D

  VastaaPoista