lauantai 7. tammikuuta 2012

Sh'bam!

Jumppapaikassani oli eilen avoimet ovet, joten pääsin kätevästi kokeilemaan kevään uutuusjumppaa, Les Millsin Sh'Bamia.


Sali oli täynnä ku Turusen pyssy, joten ihan täysillä ei pystynyt vetämään, mutta ihan mahtavalta vaikutti. Tykkäsin tästä enemmän ku Zumbasta, jossa on ehkä vähän turhan paljon sitä ketkutusta. Les Millsin BodyJamiin verrattuna tämä taasen on helpompi, BodyJam on ainoa jumppatunti josta oon ikinä koskaan lähtenyt kesken pois :D :D

6 kommenttia:

 1. Oho, tota vois käydä koklaa. Ei ainakaan vielä ole ilmaantunut meidän punttikselle.

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja kuullostaa kivalta :) Ärsyttää suunnattomasti, kun asun niin pienellä paikkakunnalla, ettei täällä oo tarjolla tollasia "hienouksia". Zumbaa sentään kuitenkin ja sekin menee tänä kautena just päällekkäin liikkarituntien kanssa joita vedän ite. ARgH!! Jouduin tyytymään sit kansalaisopiston tylsään mummojumppaan...

  VastaaPoista
 3. Ei tässä meidän kylälläkään ole kuin perus naisvoimistelijat, mutta käyn sitten tuolla parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä jumpalla. Eihän sekään ole matka eikä mikään, mutta uskoisi että paljon useammin jaksaisi käydä jos lähempänäkin olisi (uskoo ken tahtoo :D ).. Mutta joo, oli se kyllä kivaa =)

  VastaaPoista
 4. Nojoo, kaverin kanssa ollaan monesti mietitty, että lähdettäis tuohon lähikaupunkiin (50km matkaa) mutta kummankaan työajat ei oikein ikinä sovi yhteen niin se on sitten jäänyt. Täytyy olla tyytyväinen edes tähän tarjontaan mitä nyt on :)

  VastaaPoista
 5. Työt kyllä pahastii haittaa liikuntaharrastuksia, tyhmä ajella edes takaisin mutta en oikein töistä suoraankaan voi jumpalle mennä kun pitää koirat käydä käyttämässä pihalla.. Mutta ei niitä raaski niin kauhian pitkää yksinkään kotona pitää..

  VastaaPoista