keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kiharat baanalla

Viime lauantaina siis oli hippailupäivä, ihana ystävä tuli ensin meille aloittelemaan, ja sitten suunnattiin baariin katsastamaan Gebardia. Oi että oli taas ihan mahtava meno, sai tanssia ihan väsyksiin asti. Jos mulla olis ihan sikana rahaa olisi Gebardi meidän hääbändi (Siis ellei ne ole jo eläkkeellä silloin :D ) . Meno niiden keikoilla tuntuu olevan aina, ainakin niillä kahdella joissa olen ollut mukana ;), ihan huipussa. Drinksujakin tuli maisteltua sen verran että sunnuntai meni aika laiskoissa tunnelmissa, mutta oli se sen arvoista. 


Tukkaan piti tietysti saada kikkaraa, joten kokeilin saada ne aikaiseksi uudella vekottimellani. Ehkä olisi kannattanut kokeilla sitä ensin sillein ihan kotioloissa, mutta ihan jees kiharat sain silti väännettyä. Kiharat oli kyllä tosi helppo ja nopea tehdä, ja ainakin tällä kertaa ne myös kestivät.


Mutta jottei ilta liian täydellinen olisi ollut, alkoi tuo pönttö taas reistailla. Toisin sanoen meni tukkoon jolloin lattia taas lainehti (viimeeksi vastaava kävi kun meillä oli kolmisenkymmentä vierasta..jes!!). Johan tässä menikin useampi kuukausi kun se toimi ilman ongelmia. Ilmeisesti vähänkään tiuhempi pöntönkäyttö aiheuttaa sen ettei pönttö, tai viemärit, pysy perässä (putkimies-maisun diagnoosi).. Alkuviikosta sitten otettiin koko pönttö irti, kun ei putkimies enää tehonnut, ja sorkittiin putkia sitä kautta. Hyi ällötys mikä haju. Putket kuuluisi olla tyhjät (niin mulle kerrottiin, miten oon aina luullu et niissä on vettä..), mutta meillä oli ääriään myöten täynnä sellaista ruskeaa paskavettä. Onneksi tätä toimenpidettä ei tehty sunnuntaina ;) Ja onneksi Villen isä oli tuon ikävän toimenpiteen suorittamassa. No, nyt taas vetää. Pitää jatkossa vissiin alkaa käyttää putkimiestä ihan säännöllisesti. Ja ensi kerralla jos menee tukkoon on hommattava jostain sellainen kamera jotta näkee mikä siellä tukoksia niin herkästi aiheuttaa.. Ehkä siellä majailee sellainen maailman suurin viemärirotta?
Ah, näin ihania juttuja tällä kertaa :) 

Viikonloppuna muuten lähden taas rilluttelemaan, tällä kertaa ihan tuonne isolle kylälle Helsinkiin asti. Rakkaan ystävän synttärijuhlat tiedossa. Voipi olla että tuo viime viikonloppuinen mekko pääsee uudelleen käyttöön, tykästyin siihen melko kovin :) Hennesin alesta sen tilasin ihan vaan kokeeksi mekonkaipuuseen, vaikkei ihan sytyttänytkään. Mutta se olikin ihana. Kerrankin näin.


Onko teillä tammihippoja tiedossa? 
Viettääkö joku kenties tipatonta tammikuuta?

5 kommenttia:

 1. Tammikuun koetan olla mahdollisimman vähällä juhlimisella, jotta tää elämäntapamuutos pääsisi hyvään alkuun :))
  Suunnitteilla on sitten heti helmikuun ekalle viikonlopulle kuitenkin jotain pientä illanistujaista, ettei pääse ihan suorastaan kurpahtamaan ;DD !

  Mutta ei, en sanoisi ei lasilliselle kuivaa valko- tai punaviiniä.... mmm :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun kivat kihara sait aikaseksi :) Hyvältä näyttää siis!

  Voi putkimiesnaismaisa :D Kurjaa, että teillä on ollut huono tuuri vessan kanssa ja toivotaan, ettei enää tarvii kattella vesiä lattialla. Mut kyllä mua vähän nauratti sun diagnoosi ;D Mihis me enää noita miehiä edes kaivataan, kyllä me osataan ;)

  VastaaPoista
 3. Omat läksiäiset on tiedossa vanhassa työpaikassa, suunnittelmissa oli pienet hippajaiset :) Ja matka Tallinnaan on varattuna viimeiselle viikonlopulle :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on parin viikon päästä appiukon 50v synttärit, joihin pitäiskin alkaa miettiä jo vaatetusta jo olemassa olevista varastoista :)

  VastaaPoista
 5. Bonnie: ja eikös sitä sanota et lasillinen punaviiniä on ihan hyväksi ;)

  Janet: kiitos :) toivottavasti joo alkais ton vessan kanssa pelaaminen riittää, menee kohta hermot sen kanssa!!

  Karoliina: oi, tallinnaan olisikin ihana päästä. Ja kyllähän läksiäisiä pitää juhlia, samalla voi juhlia uuden alkua :) (tai vaihtoehtoisesti järjestää uudet juhlat sen kunniaksi ;) )

  Heidi: kun osaisikin aina hyvissä ajoin miettiä vaatteet, eikä aina jätä viime päiviin, etenkin jos mainaa että "kyllä mulla tuolla jotain sopivaa on" :D omista varastoista tekeekin kyllä välillä parhaat löydöt.

  VastaaPoista