tiistai 24. heinäkuuta 2012

Iso, isompi, JUMBO

Kauan sitä metsästin ja viimein kun löysin ja sain kotiini olin hiukkasen hämmästynyt että se olikin niin iso. Vaikka pitäisihän se nyt nimestäkin jo päätellä, Remington Pearl Pro -Jumbokiharrin. Kerran olen sitä nyt kokeillut enkä ihan tiedä onko se sitä mitä kuvittelin. Tai onko mun hiukset ihan sitä mille se on tarkoitettu :D Pitää nyt vaan harjoitella käyttöä, ja ehkä joku ammattitaitoinen joskus voisi mulle sillä kampauksen loihtia niin näen mihin sillä pystyy ;) 


Mulla lojuu laatikoissa ihan hirvee kasa kaikenlaisia tukkahärveleitä, aina pitää kaikkea saada ja melkein kaikki jää käyttämättä. Arkena en pahemmin jaksa (lue: osaa) hiuksille mitään tehdä, juhliin laitan ne perus kikkarat (kun muutakaan en osaa). Plaah. 

Pitäis pitää joku tukkaviikko niin ehkä olis edes joskus jotain muuta kuin hätäponnari.
 
pitkään jatkunut harmaa sää voi aiheuttaa mökkihöperyyttä.

2 kommenttia:

 1. Oliskohan tuo Jumbo-kiharrin sopiva sitten vähän pidemmille hiuksille.... meinaan tuolla pienellä on hankala tehdä mun mielestä näille pitkille hiuksille mitään. Pitääköhän mun käydä kans ostaa tuollanen...?
  Jaksaisitkohan sä tehdä esimerkit noista hiusten eri puolille, että millasta jälkeä tulee? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voisin tässä joku päivä yrittää saada asikaiseksi :) Uskoisin kyllä että tuo paksumpi olis pitkille hiuksille parempi, tosin kiharastakin tietysti tulee loivempaa :)

   Poista