perjantai 13. heinäkuuta 2012

Vauvajuttuja

Voi kuinka mielelläni kertoisinkaan vauvauutisia, mutta tällä kertaa nämä vauvajutut ei ole niitä ;) Mutta kai se pitää tunnustaa: olen jo tovin kärsinyt pahemman luokan vauvakuumeesta! Tässä viime aikoina on tupsahdellut vauvauutisia joka puolelta, facessa, blogeissa ja ihan ystäväpiirissäkin.

Eräs kaverini on saamassa loppuvuodesta vauvan, ja vauvauutisen kuultuani meinasi tulla tippa linssiin. Toki olen iloinen hänen puolestaan, mutta tällä kertaa ei kyseessä kuitenkaan ollut onnen kyyneleet. Jotenkin se vain siinä autoa ajaessani tupsahti mieleeni - heräsi ajatus että jospa meille ei vauvaa tulekaan? Sitä on aina pitänyt lähes itsestäänselvyytenä että tottakai musta tulee äiti sittenkun niin päätän.. Ja nyt tuntuu että kaikki muut lisääntyvät paitsi minä. Elin haaveessa että jospa ensi jouluna meitä olisikin kolme (tai siis viisi ;) ), mutta eipä ole. Tiedän että toiset joutuvat odottamaan raskaaksi tuloa monta vuotta, enkä vielä todellakaan ole menettänyt toivoa, mutta kun tyylini yleensä on maisu tahtoo, maisu saa, tuntuu tämäkin aika hurjan pitkältä ;)

kuvat weheartit.com

Noh, eikös sitä sanota että odotus palkitaan. Nyt täytyy tyytyä ihastelemaan muiden vauvamasuja ja pikkuisia, ja toivoa että joskus vielä pääsee itsekin odottamaan..

Kulutin tämän viimeisen työvuoron ennen lomaa lukemalla kaikenmaailman vauvablogeja, voi mahoton miten suloisia vauvoja ja ihania juttuja.

Ja nyt moon lomalla, ja aion nauttia joka päivästä ♥

(hui, se on perjantai 13!! Olkaa varovaisia ;) )


12 kommenttia:

 1. Pakko kertoa tähän oma kokemus: me yritettiin poikaa n. vuosi ja ilman lääkkeitä en olisi varmastikaan raskaaksi tullut. Kerroin hyvin alkuvaiheessa ystävälleni, joka oli myös kaasoni. Hän itki ilosta kuullessaan ja kertoi, että myös he yrittävät vauvaa. Masuni alkaessa kasvaa ja raskauden edetessä tämä "ystäväni" ei pitänyt minuun juurikaan enää yhteyttä ja selvästi vältteli minua. Vasta poikamme syntymän jälkeen otin asian puheeksi (luettuani "ystäväni" BLOGISTA, että hän on raskaana!!) ja hän kertoi ajatelleensa ettei itse saa koskaan vauvaa (olivat yrittäneet muutaman kuukauden), joten ei kestänyt nähdä minua.

  Eli älä sinä ala niin kateelliseksi, että ystävyys menee, meillä kävi niin ja nykyään nähdään todella harvoin eikä olla juuri muutenkaan tekemisissä.

  Vaikka itsekin koin tavallaan lapsettomuuden, en silti ymmärrä että voi olla ystävälleen niin kateellinen että hylkää silloin kun tukea tarvitsisi eniten vaikkei ollut mitään todisteita, etteivätkö he voisi saada lasta. Ja tulivat vielä luomuna raskaaksi!!

  Joten älä menetä toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kurjaa että ystävyytenne meni piloille niin ihanan asian vuoksi :/ Itse en koe että ystävien raskaus olisi minulta pois, päin vastoin! Pääsen ihastelemaan pientä nyyttiä ♥ Enkä voi sanoa olevani edes kateellinen, se oli vain se hetkellinen epätoivon hetki ;D

   Poista
 2. Voi maisu kultanen ♥
  Odottavan aika on pitkä, niinhän sitä sanotaan. Ja mitä kovempaa jotain odottaa sitä pidempään tuntuu, että sitä pitääkin odottaa.
  Ihania uutisia, että te olette suhteessanne kuitenkin jo niin pitkällä, että vauvasuunnitelmiakin on ♥ Ja tiedän tuon vauva kuumeen, ajoittain (aika useasti) sitä täälläkin podetaan. Mä uskon, että te ihan varmasti tulette saamaan suloisen palleroisen, kunhan aika on oikea. Se saattaa vaatia oman aikansa, mutta varmasti se kuitenkin tulee ♥ Olen läheltä seurannut samaa omassa suvussani ja toiset tosiaan yrittivät vuosia. Kaikki testitkin kävivät, eikä mitään poikkeavaa ollut. Se vaan vaati oman aikansa.
  Mä olen ihan hurjan onnellinen, että teillä on suhde jo tuossa vaiheessa♥ Ja ihanana yllärinä tästä kerroit, en osannut edes aavistaa :)
  Ja äläkä missään nimessä toivoa heitäkään mihinkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ylläri asia oli itsellekin ;D ja pitkään mietinkin viittinkö täällä edes asiasta kirjoitella. Villellä vauvakuume ei yhtä paha ole, enkä minäkään hysteeriseksi (päälläseisomista tai muita poppaskonsteja ei vielä ole otettu käyttöön ;)) aio asian vuoksi ruveta, tässä elellään vähän sillein "tulee jos on tullakseen", koko ajan vaan toivoo enempi että voisko jo olla tullakseen :D

   Poista
 3. Juuri viikko sitten kavereilleni syntyi tyttövauva ja olen todella onnellinen heidän puolestaan, sillä he yrittivät vauvaa todella kauan ja joutuivat sitten turvautumaan lapsettomuushoitoihin kuin ei perinteisin keinoin napannut. Sen pitkän ruljanssin jälkeen on varmasti todella ihanaa saada se pieni nyytti viimein syliin :)
  Sunnuntaina olen menossa katsomaan tuota nyyttiä ja varmasti vähän vauvapölyä sieltä tarttuu mukaan, en olekaan pitkään aikaan päässyt ihastelemaan ihan pientä vauvaa :)
  Mukavaa lomaa sinulle, toivottvasti säät suosii!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että ystäväsi on pitkän odotuksen jälkeen saanut oman pienokaisen ♥
   Kiitos, toivon itsekin samaa ettei tarvitse mitään äkkilähtöjä ottaa ;)

   Poista
 4. Harvemmin asiat menee ihan niin kuin on ajatellut niiden menevän, mutta asioilla on tapana järjestyä! Kaikki aikanaan <3

  VastaaPoista
 5. Komppaan täysin Janetia ♥ Ihanaa että uskaltauduit "avautua" tästä aiheesta täällä blogissa ♥ Itse en voi todellakaan sanoa että tiedän miltä tuntuu, mutta yritän ainakin ymmärtää parhaani mukaan - läheinen ystäväni on kärsinyt lapsettomuudesta monen monta vuotta ja on surullista katsoa vierestä toisen ihmisen kärsivän niin paljon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ja tuntuukin jotenkin hölmöltä hätäillä jo nyt (vaikken nyt varsinaisesti hätäilekään) kun toiset ei saa toivomaansa lasta moneen vuoteen, ja itsellä kuitenkin alle vuosi takana..

   Poista
 6. PUUUUH! Puhaltelen täältä sinne vauvapölyä! :* Malttia!

  VastaaPoista