sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Myin pyörän, ostin kengät

Sain siis spinningpyörän vihdoin myytyä, ja siitä saamani rahat (taino, vähän enemmänkin) tuhlasin kenkiin. Ihan hyvä vaihtokauppa, nämä vie vähemmän säilytystilaa ja todennäköisesti pääsevät enemmälle käytölle kuin mitä pyörä pääsi ;)

Olin kenkäkaupassa sovitellut näitä Vagabondin kiiloja, mutta kun mustissa ei ollut sopivaa kokoa jätin ostamatta. Kovasti kenkiä kuitenkin haikailin, ja keksinkin käydä Vagabondin nettisivuilla tutkailemassa olisiko siellä mustia jäljellä ja olihan niitä! Klik. 

yhden tanssi-illan kolhut jo näkyvissä :(

Mutta koska ruskeatkin, joita kaupassa sovittelin, oli kivat ja netissä vielä kivasti alennuksessa, klik. 
Toimituskin sattui olemaan ilmainen, joten tällä kertaa säästyin siltä ikävältä nettishoppailun varjopuolelta :)


Mitäs tykkäätte?

 
Tilasin kengät maanantai-iltana ja perjantaina töistätullessani löysin ne kotoa. Nopeaa toimintaa siis.
Uhkarohkeasti laitoin upo-uudet kengät eilisiin häihin, jänskäten kuinka monta rakkoa illan päätteeksi jaloistani löydän. Tai mahdollisesti jo kirkon jälkeen.. Ballerinatkin kulki matkassa mukana kaiken varalta, mutta turhaan. Hyvin jaksoi koko päivän näillä, tosi hyvät jalassa! Toki loppuillasta tanssien päätteeksi päkiöitä ja varpaita vähän poltteli, mutta se nyt kuuluu asiaan ;) Rakkoja nolla, hiertymiä nolla. Taitaa olla uudet lempikengät :) Ja samaisesta kengästä (joka muuten on nimeltään florence jos jotakuta kiinnostaa) löytyy vähän eri versioita, joten voipi olla että joskus ostan vielä kolmannet mikäli nämä osottautuvat ensivaikutelman veroisiksi :)


Ja ne eiliset häät, IHANAT! Niin kaunis morsian, ihana tunnelma, hyvää ruokaa ja paljon ihania ystäviä juhlimassa ♥ 


ps. Stuu, mulla tuli näitä kuvatessani mieleen sukulaku, ja sukulakusta tuli mieleen yksi toinen sukulaku. Muistatkos? ;)

2 kommenttia:

  1. No on kyllä ihanat kengät! Ja varmasti paljon ihanemmat ku joku spinnipyörä. Ei sillä et se ei olis muka tehokas. Mut kyllä, ihanat on :) Sukulaku tuli muuten täälläkin mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ja aina kun ajattelen sukulakua tekisi mieli mennä tuonne herkkulaatikolle ja avata siellä odottava sukulaku-laatikko. Mutta sit tulis syötyä koko loota.. :S Pahat kengät!!

      Poista