tiistai 27. marraskuuta 2012

Tiistai-illan hauskuutta

Tyhjentelin yhtä vanhaa sähköpostiani ja löysin sieltä kansiosta "hassut" muutaman ihan hauskan jutun, vuodelta 2007 :D Enää ei taida olla tapana lähetellä hassuja sähköpostiviestejä, ainakaan mä en muista saaneeni vuosiin. Kun nykyään on toi facebuukki missä kaikki hassut jutut voi laittaa jakoon..


Suomalainen, italialainen ja ranskalainen perheenisä kilpailivat kuka on paras rakastaja...

Ranskalainen aloitti: Tarjosin naiselleni osteri-illallisen, jonka jälkeen juotiin shamppanjaa, ja johdattelin hänet silkkilakanoin peiteltyyn vuoteeseen. Hieroin hänet kauttaaltaan tuoksuvalla öljyllä ja kun hän oli äärimmilleen kiihottunut aloimme rakastelun joka jatkui koko yön. Nainen kiljui nautinnosta ja vielä seuraavana iltanakin hän ei saanut sanaa suustaan - huokaili vain onnellisena.

Italialainen yritti pistää paremmaksi: Mekin söimme mitä parhaan aterian, joimme parhaita viinejä ja menimme loisteliaaseen sviittiin, jonka parvekkeen alla orkesteri soitti romanttisia säveliä. Tanssimme kuun valossa ja riisuin tanssiessamme naiseni ja itseni hitaasti vaatekappale kerrallaan. Menimme sänkyyn ja valelin naiseni kokonaan hunajalla ja nuolin sen sitten nautinnollisen hitaasti pois hänen iholtaan ja sen jälkeen rakastelimme rajusti ja jatkoimme sitä koko viikonlopun. Kun maanantai iltana soitin naiselle hän alkoi oitis nautinnollisesti voihkimaan kuullessaan ääneni.

Suomalainen kertoi sitten omat saavutuksensa: Tulin kalareissulta kotiin pienissä kaljoissa ja vaimo oli juuri passelisti takamus pystyssä pyyhkimässä sohvapöytää. Ei kun sepalus auki ja mekko ylös. Parin minuutin päästä kun homma oli ohi, jätin äimistyneen akan jatkamaan siivoamistaan, pyyhin vehkeeni olohuoneen verhoon ja menin hakemaan olutta jääkaapista. Hommasta on nyt kaksi viikkoa, mutta
vaimo huutaa suoraa huutoa vieläkin.- Niin, milloinkahan sitä mies alkaa tulla vanhaksi?
No, nuorempanahan sitä unet on märkiä ja pierut kuivia.
Jossain vaiheessa tämä kääntyy päälaelleen.


 - Nunna valitti lääkärille, että kuukautisten mukana tulee postimerkkejä.
Lääkäri katsoi tilannetta ja sanoi, ettei ne mitään merkkejä ole, vaan Chiquita-tarroja!

  

2 kommenttia:

 1. Räkänaurua tuon mainosvideon jälkeen XD XD ei hyvää päivää!! XD

  Mullakin on sähköpostissa säästössä jotain vikivanhoja maileja, joskin kävin niitä kyllä yks päivä melko rankalla kädellä läpi ja postelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, sama täällä. En kyllä yhtään muistanu koko videon olemassaoloa :D

   Poista