lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen

Se on joulukuu ny. Ja on kyllä jo vähän jouluinen olokin :) Ehkä johtuu tuosta lumesta (jota ei onneksi ihan älyttömiä ole vielä tullut), tai sitten ihan vaan tästä joulukuusta. Eilen vietettiin pikkujouluja töistä muutaman naikkosen kanssa, ja tänään on erään ystävän häät! En olekaan ikinä ennen ollut talvihäissä, ihanaa. Ja onneksi tuli tuota lunta, morsiankin on varmaan ihan mielissään :) 

kynttilöistä jouluista oloa.

Joulukuusta lahjoihin. Lyö pää nimittäin aika tyhjää niiden suhteen, sekä miettiessä muille että keksiessä mitä itse voisi toivoa, kun sitä kuitenkin on tässä jo kyselty. Ville on ainoa jolle lahjoja olen keksinyt (turha yrittää etsiä!!), muuten ei ainuttakaan. Olen kyllä keksinyt kaikenlaista millä voisin itseäni lahjoa. Nimittäin se kamera. Ja olohuoneeseen uusi pöytä. Ja tilasinpa sen LivBoxinkin itselleni, tammikuussa pitäisi postilaatikosta kiva paketti löytyä :)  Jahkailin kyllä hieman liian kauan sen tilaamisen kanssa, niin en ehtinyt mukaan joulukuun pakettiin. Onko jollekin tulossa se jo nyt?

kuva

Vähän muuten ärsyttää kun en yhtään tiedä miten oon jouluna töissä. Ensi viikon perjantaina pitäis viimestään saada uudet vuorot, mutta olis se kiva saada vähän aikasemmin jo. Että voi valmistautua siihen vitutukseen jos onkin aattona iltavuoro :D
 
Heh, joulukuun alun kunniaksi kävin eilen kaupassa ostamassa vähän herkkuja. 


Kun muut ostavat viikonlopuksi sikspäkkejä niin minä ostin fivepäkin :D Pärjäisköhän näillä jouluun asti? Tosin yhden vein eilen pikkujouluihin, mutta on tuossa neljässäkin ihan kiitettävästi popsittavaa. Namnam. En oikein muista konvehtirasioista tykkää, mutta tämä Fazerin on ihan paras ♥

Ja nyt, mekko päälle ja tirauttamaan pari kyyneltä kirkkoon! 
Onko teillä pikkujouluja illan ohjelmassa?

2 kommenttia:

  1. Talvihäät on kyllä ihania! Oon ite ollut jo muutamissa aikaisempina vuosina ja tykänny todella paljon! Kynttilöitä ja talvista tunnelmaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Ainut vaan että kartano jossa juhlat oli oli aika viileä, mutta jakku päällä tarkeni kyllä hyvin :) Eipähän tullut miehilläkään hiki :)

      Poista