perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hulluksi kutinasta (raskausihottuma?)

Argh. Tuun ihan kohta hulluksi. Mulla on kohta parisen viikkoa ollu ihottumaan, aluksi ihan pienesti kämmenselässä ja kutinakin rauhoittui perusvoiteella, mutta nyt meinaan raapia itseni verille. Ihottumaa on tullut lisäksi jalkateriin, ja kämmenselässäkin pahentunut. Eikä perusvoide tunnu enää auttavan. Kun ei ala raapimaan ei kutina ylly pahaksi, mutta on hirveen vaikeeta olla raapimatta ;D Ihanan googlen avulla tein itselleni diagnoosin raskausihottuma, mutta onneksi ensi viikolla on neuvola niin voin asian tarkistaa :D Mutta tietäisittepä vaan kuinka monta hakua on googlessa viime kuukausina tehty hakusanoilla raskas + jtn :D Moottorikelkkailusta närästykseen. Kaikki hakutulokset ei ehkä ole niitä kaikista luotettavimpia tiedonlähteitä, mutta monta hyvääkin löytyy. 

Kutinasta kukkaruukkuun, se on kuulkaas neidit MAALISKUU. Ihanaa mahtavaa upeeta. Helmikuu menee aina ihan supervauhtia, ja nyt voi sanoa että on jo ihan virallisesti kevät-kuukausi. Ehkä jo loppukuusta pääsee hakkailemaan jäitä pihalta, mun kevään lempipuuhaa ;) Maaliskuulta kevään lisäksi odotan eniten tietysti lomaa (kannattaa aina oikolukea ennen julkaisua, tässä luki ensin limaa, hahhah) ja etelänreissua :) Ja masun kasvua, loppukuusta ollaan jo toisen kolmanneksen loppusuoralla :) Ehkä tuota huonejärjestysten muutteluakin saisi pikkuhiljaa aloiteltua tässä maaliskuussa..

Mutta eipä tässä muuta, iltavuoroon olisi taas mentävä joten aamupuuhiin ja vähän ulkoilemaan tuonne kevätsäähän (=sataa lunta ;D )

Ihanaa maaliskuuta ihanat ♥

8 kommenttia:

 1. Ihana kamalaa vauhtia helmikuu menikin. Mä sanoin Niksulle eilen, että ajatella kun huomenna on jo marraskuu ;D Niksu katteli vähän aikaa pöljänä, kunnes tää blondi tajusi. Meni vuosi vähän vikkelään meikäläisellä :D Mä kans oottelen jäitten hakkailua. Ihan kuin sillä sain kevättä aikaistettua ;D
  Ja voihan kutina! Mä muistan kun joskun lapsena sain kylpylästä jonkun kirpun selkääni ja sitä kutitti niin vietävästi. Se oli ihan hirveetä. Tai en mä oikeesti tiedä mistä se kutina johtui. Toivottavasti saat hyvät rasvat ihottuman hellittämiseen. Google on kyllä oiva apu ensi hätään :)

  Mukavaa työiltaa ♥

  VastaaPoista
 2. Soitappa kuule neuvola tätille tuo kutina saattaa olla merkki raskaus hepotoosista, se oli muistaakseni joku maksaan liittyvä juttu. itselläni kutisi myös ja neukku täti sanoi että jos käy ihan sietämättömäksi niin yhteyttä saman tien....
  -skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi sekin mielessä mutta muistelin että raskaushepatoosi olisi vasta myöhemmän vaiheen ongelmia ja kutina etenkin vatsalla, mutta nyt kun asiaan perehdyin (googletin :D ) niin sanottiin että kutinaa on myös kämmenissä ja jalkapohjissa. Hyvä kun otit asian esille, en olisi muuten sitä osannut epäillä vielä tässä vaiheessa. Onneksi nauvola heti alkuviikosta..

   Poista
  2. Samaa mä olin kirjottamassa. Ja usein nimenomaan kutiseekin kädet ja jalat. Hyvä että neuvola kohta. Ja google pitäisi mun mielestä kieltää kaikilta raskaanolevilta! :D

   Poista
  3. :D ainakin keskustelupalstoilta pitäisi pysyä kaukana :D Mutta hyvä kun skeit asian mieleeni palautti (vaikka yöunet menikin ;D ), soitan tänään neuvolaan ja pyydän lähetteen labroihin..

   Poista
  4. Voi anteeksi, ei ollut tarkoitus todellakaan pelotella:/
   Eikä se välttämättä mitään ole mutta mielummin liian herkästi ottaa yhteyttä sinne neuvolaan kun jättää takaraivoon vaivaamaan....
   Ja joo pysy pois googlettimesta, kohta löyät KAIKKI maholliset oireet kaikesta mahollisesta;)

   -Skei-

   Poista
  5. Hih, ei se mitään :) Olen vaan todella tyytyväinen että asian palautit mieleeni, koska tosiaan olin jotenkin hylännyt sen vaihtoehdon kokonaan vaikka nyt se tuntuu ilmeisimmältä. Ja huomenna ollaan tästäkin taas vähän viisaampia :)
   Oon kyllä sellanen ihminen et todellakin pitäis pysyä googlesta kaukana :D :D

   Poista