torstai 7. maaliskuuta 2013

Olihan meillä jotkut juhlatkin..

..ja saatiinhan me joitain lahjojakin


.. kukkiakin saatiin


..ja olihan meillä jotain tarjollakin


..ja olihan mulla joku mekkokin päällä


On taas vähän jäänyt, mutta kuitenkin kun nämä silloin kuvasin niin laitetaan nyt tännekin. Eli siis meidän kihlajaislahjoja ja muuta päivään liittyvää tässä tällein ohimennen :)

Tarjottavia en muistanut kuvata muutakuin jääkaapissa tarjolle pääsyä odottavan voileipäkakun ja juustokakusta seuraavan päivän rääppiäiskuvan tai lähinnä noista itse tekemistäni superhienoista koristuksista ;D Lisäksi oli siis sitä pullaa, kuivakakkua ja sydänkarkkeja.

Kukkia tuli ihan valtavasti, ihania ihania kimppuja. Kumpa niitä olisi saanut viikossa yhden kerrallaan, niin vieläkin olisi uusi kukkakimppu kotia koristamassa. Kotiin ihan liian harvoin tulee kukkia ostettua vaikka ne niin ihania onkin.


Harmittaa kyllä vähän ettei ehtinyt itse juhlista ottaa kuvan kuvaa, edes musta ja Villestä (paitsi jotkut vieraat puhelimella ottivat ja muutaman olen niitä saanutkin..) ei ole kuvaa. Ens kemuihin kyllä hankin jonkun keittiöpiiaksi ;)

2 kommenttia:

 1. Voi kun olet ollut nättinä <3 Ja ihania lahjoja olette kyllä saaneet :) Nuo muumi lasinaluset on niin söpöjä :) Ja herkut! Mä en ala :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumeilta on tullut kaikkea muutakin tosi söpöä uutta :) Hitsiläinen kun kuitenkaan ihan kaikkea ei raaskisi ostaa :D
   Kiitos ♥

   Poista