maanantai 18. maaliskuuta 2013

Raitapallo


Tajusin eilen illalla nukkumaankäydessä että ei tässä ole kuin tämä ja huominen päivä aikaa koota matkatavarat, lähtö kotoa aikaisin keskiviikkona. Miten nää nykyään aina menee tälleen viimetinkaan? Sängyssä rustailin listaa mitä kaikkea mukaan olisi otettava ja aamulla ei muuta kuin kaikki kesävaatteet levälleen ja sovittelemaan mahtuuko mikään päälle. Ihan yllätyin kuinka moni vielä mahtuu, viime vuonna on onneksi tullut melkein kaikki hameetkin hankittua resorivyötäröllä joten menee ihan mainiosti ainakin tämmösen semi-ison masun kanssa. Loppuraskauden voinkin viettää bikineissä, eiköhän se ole oikein helteinen kesäkuu tulossa ;)

Kaupungillakin kävin pyörähtämässä, piti (oli siis ihan pakko) käydä Lindexillä tuhlaamassa 5 euron alekuponki ettei jää käyttämättä ;) Raitaahan sieltä kotiutui :D Samalla tuli tietysti vilkaistua vauvanvaatetarjonta, ja voi mitä kaikkea ihanaa olisikaan ollut tarjolla. 
Kuvat Lindex online shop

 Lindexin kuvia hakiessa innostuin käymään Hennesinkin nettikaupassa katsomassa olisiko siellä jotain kivaa. Ja olihan niitä..

Kuvat h&m

Voi pikkuista, saakohan se yliannostuksen raitaa jo ennen ensimmäistä syntymäpäiväänsä :D

Mitään en kuitenkaan vielä ole hankkinut, ja tarkoitus olisikin ainakin ihan pikkupikkuvauvan vaatteita etsiskellä myös kirppareilta. Meillä olisikin täällä eilen ollut lastentarvikekirppis, harmittaa että asia tuli tietooni vasta vähän ennenkuin se jo loppui, joten käymättä jäi. Mutta eiköhän noita ehdi vielä olla ennekuin vaatteille on tarvetta. 

Loppuun vielä tämän päivän raitapallo.

Ihana olla lomalla ♥

4 kommenttia:

 1. Hertsyygen! Masuhan on ehtinyt kovasti kasvamaan sitten viime kuvista / näkemisestä! Uijuijui. <3
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, kamalaa vauhtia tuntuu kasvavan :D Vähä kauhistuttaa millanen siitä vielä tulee :D

   Poista
 2. Voih, masu <3
  Mä voisin lähteä sun kanssa sinne ulkomaille, tarttisin lomaa kyllä todella kipeästi. Sulle tulee varmasti ihana reissu :)

  Ja mitä ihania vauvan vaatteita! Varsinkin nuo Hennesin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma tulee tännekin niin tarpeeseen (oletetusta auringonpaisteesta puhumattakaan). Mitä lähemmäs töiden loppuminen tulee sitä vähemmän siellä jaksaisi olla :D

   Hennesiltä kyllä varmaan täytyy muutamat vaatteet poitsulle ostaa, ihania oli vaikka kuin!

   Poista