torstai 28. maaliskuuta 2013

Kotona

Ihana olla kotona ♥ 

Yöllä kotiuduin ja nyt olen puoli päivää ehtinyt nautiskella kotonaolosta. Voisko loma vielä vähän jatkua, ettei tarviskaan lauantaina vielä mennä töihin?

Reissu oli oikein onnistunut, muutamia lomakuvia tulossa mikäli sieltä jotain julkaisukelpoista löytyy, kunhan käyn porukoilta hakemassa loput kuvat :) Tässä kuiten voisin heti vilauttaa nuo reissun hankintani, ostossaldo kun jäi varsin mitättömäksi..


Juu'u, siinä ne kaikki on. 
 Taino Uunolle tuli tietysti muutama juttu ostettua, mutta ne matkasivat porukoiden matkalaukuissa joten näytän ne joskus myöhemmin jahka saan hyppysiini. Ja taxfree ostokset puutuu kuvasta myöskin, sata kiloa karkkia ja dödöt mulle ja Villelle. Mutta aika pienet ostokset silti, mikä on tietysti vaihteeksi ihan positiivinen asia :) 

Virtahepo tuntui jotenkin niin sopivalta matkamuistolta tältä matkalta. Olo oli harvinaisen ihana mutta kuvia kun katsoi niin ei sitä niin hehkeä ollutkaan miltä tuntui :D

Olin aamupäivästä ahkera ja purkasin laukut ja pesin pyykit, joten loppupäiväksi ei olekaan mitään ohjelmaa, täydellistä. Ehkäpä saisin vihdoinkin katsottua tuon viimoisen Twilight-elokuvan? Villekin juuri soitti että on jo ajelemassa töistä kotiin, kivakiva :)

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti