keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pihahommia auringossa

Ihana ihana aurinko. Ehdin jo pelätä että tämä kesä oli nähty ja murehtia että koskahan sitä seuraavaksi saa auringosta nauttia, sillä näinköhän sitä on keväällä varaa lähteä etelään. Edessä olisi siis pitkä pitkä aika pimeää ja kylmää. Mutta ah, loppukesä näytti parastaan ja  vielä oli monta upeaa päivää niin hellettä, love it. Ja mikäli päivä jatkuu aamun kaltaisena niin sama jatkuu vielä tänäänkin. Auringon myötä pääsin vielä vähän ulkohommia tekemään, muutoin ne ei niin nappaa ja oliskin saattaneet jäädä kevääseen. Saatiin vihdoin ja viimein loppupätkä aidasta pystyyn (eh, mitä siinä nyt meni, kolme vuotta?), ja vaikka se vielä fiksausta kaipaakin (vinossa ku mikäkin) pääsin jo maalaamaan maalitta olevat kohdat, leikkasin nurmikon, kuopsuttelin kasvimaata ja sainpa vihdoin jotain tuolla etupihallakin tehtyä - siellä oli väylät melkein kasvaneet umpeen joten käänsin ne ympäri. Muuten se sitten vielä onkin ihan miten sattuu, eli ihan kamala. Jospa ensi keväänä sitten? Tai syksynä.. ;D 


Ainut huono puoli näissä aurinkopäivissä on ollut se, että ristiäiskutsut on jo monta päivää tuossa odottaneet tekijäänsä. Melkein ne jo valmiit onkin, onneksi, sillä kohta loppuu aika.. :/ Tänään pitäisi käydä kukatkin tilaamassa, ja kokeilla yhtä kakkuohjetta. Ja vaikka mitä muutakin vielä! Kukahan siivoaisi? Ja missä välissä sitä bloggailemaankin ehtisi? :D Extra-operaationa tässä kaiken muun ohessa on nyt ollut se, että kone pitäisi pikaisesti saada huoltoon. Joten vihdoin ja viimein siirsin kuvat turvaan kovalevylle, mutta puoliksi tehty kuvakirja pitäisi tehdä valmiiksi, sitä kun ei taida saada siirreltyä koneelta toiselle.. 


Ei näitä kuvakirjojakaan ole rästissä kuin muutamalta vuodelta, nyt työn alla on vuosi 2011, sitten olis vuorossa viime vuosi ja kohtahan jo tämänkin voi laittaa kansiin. Lisäksi ajattelin tehdä muutamista matkoista omat kirjansa, ja Uunokin taitaa kaivata oman kirjasensa :D Heh, kovasti olin suunnitellut tekeväni nämä kuvakirjat äitiyslomalla ennen kuin vauva tulee taloon, siinä kun oli niin ruhtinaalisesti aikaa. Mihinkähän sekin aika oikein katosi. 

Nyt kuvakirjan kimppuun kun pieni vielä nukkuu! 
Ihanaa päivää ihanat ♥

2 kommenttia:

 1. Sä olet ollut ahkera! Teillä poika taitaa nukkua oikein hyvin, kun mammalla riittää virtaa niinkuin pienessä kylässä :)

  Mä olen monta kertaa kans miettinyt noiden valokuvakirjasten tekoa. Niin se vaan on kuitenkin jäänyt ajatuksen tasolle. Oikeasti kyllä pitäisi tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä, suurin osa ajasta menee kuitenkin ihan vain tekemättä mitään hyödyllistä ;D Mutta yöllä saa kyllä nukkua ihan kiitettävästi, viime yönä nukuin 24-08, kerran syötin joskus kuuden aikoihin. Ja illalla olis kyllä päässy aikasemminkin nukkumaan mutta jämähin tähän koneelle :D

   Noita kuvakirjoja on ihan kiva tehdä, ainoa ongelma kun kuvia on miljoona ja ihan kaikkia ei kansiin voi tallentaa :D

   Poista