torstai 15. elokuuta 2013

Syysvaatteita pienelle

Sain eilen illalla hetkisen ihan omaa aikaa kun Ville lähti pikkumiehen kanssa vieraisille. Värjäsin kulmat, kävin vähän pikkumiehen vaatteita läpi, ja mitä sitten -odotin koska tulevat kotiin :D Kummasti sitä ei sitten mitään "omaa" osannutkaan tehdä, vaikka olisi voinut tehdä ihan mitä vaan ilman että tarvitsee olla toinen korva höröllä, "valmiudessa", jos tarvitaan. No,onneksi on netti jossa ajan saa kulumaan, tähän minäkin sitten parkkeerasin koneen ääreen..

Pikkuinen kasvaa, vaikkei sitä itse huomaisikaan kun joka päivä tunnista toiseen toista katselee, mutta harvemmin käyvät vieraat sen aina toteavat -onpas hän kasvanut. Nyt kasvu näkyy myös vaatteissa, alkuviikosta tuli vastaan ensimmäinen vaatte jonka totesin olevan vähän turhan kiikkana (sniif). Suloinen ankkapyjama, sama jossa kulta nukkui ensimmäisen yön kotona -aluksi piti hihojakin kääntää kun olivat niin pitkät. Kaikkia vaatteita en aio säästää tulevaa ajatellen, mutta tämä on yksi niistä joka säästöön jää.
pieni ankanpoikanen ♥
Suurin osa nyt käytössä olevista vaatteista on kuitenkin vielä ihan sopivia, mutta kävin silti jo läpi isompien vaatteiden varastoja. Ihan mukavasti niitäkin jo on, paljoa ei varmaankaan ainakaan seuraavassa koossa tarvitse hankkia, jotain on ehkä turhankin paljon sillä yöpukuja laatikon kätköstä löytyi 11. Itse en ole montaakaan ostanut joten tämä pyjamavillitys ei ole omaa syytäni, vaan ollaan saatu niitä lahjaksi. Tai siis Uuno on ;) Hirveesti noissa koissa kuiten on eroja, jotku 62 on aika pienen näkösiä, täytyykin varoa ettei ne jää pieniksi ennenkö ehtii edes käyttää, ja toiset taas ihan valtavia.

Innostuinpa kurkkaamaan Hennesin syksyisempää vaatetarjontaa vauvoille, ja voi mitä kaikkea ihanaa siellä taas olisikaan. Jotain täytyy kyllä laittaa tilaukseen, mutta ehkä taas jo muutamaa kokoa edemmäs. Ja tuollainen supersuloinen myssy meiltä taitaa tuolta jo löytyäkin, täytyykin tarkistaa mitä kokoa se on..

tähtihaalari ainakin klikattava ostoskoriin.. 

Kaiken ihanan joukosta silmiin pisti myös tämä. Voisiko näissä ulkovaatteissakin käyttää ihania värejä ja kuoseja??
kuvat hm.com

4 kommenttia:

 1. Voih, mä haluun päästä shoppailee kans vauvanvaatteita. Ne on niin suloisia ♥ Onko teillä muuten mitään tiettyjä värejä, mistä ette tykkää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voihan niitä ostella jo varastoon ;)
   Väreistä tykätään kyllä aika laidasta laitaan, ihan semmonen baby-blue -sininen ei oikein iske mut sininen muuten kyllä. Ja sit oon huoman et jos pukee Uunon päästä varpaisiin ihan vaaleisiin ni kaipaan kyllä jotain väriä johonkin kohtaan, kerran piti jopa vaihtaa housut ku oli niin tylsä asu muuten :D

   Poista
 2. Kyllä saa jo melkein päivittäin todeta, että tämäkin vaate on jo liian pieni. Uskomatonta, että ne kasvaa äkkiä :D Tänään jouduttiin jo pukemaan ulkohaalari päälle, kun mentiin jalkapallopeliä kattoo :/ Hyi, inhottava syksy tulee. H&M ulkovaatteisiin en olekaan perehtynyt, mutta muuten noissa ulkovaatteissakin on onneksi kivoja kuoseja :) Meillä on talveksikin jo toinen toppapuku, kun onhan se äippäpaketin puku vähän mitäänsanomattoman värinen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä, hyi syksy. Mutta jospa se ei nyt tuntuisi ihan niin pahalta kun on pieni päiviä piristämässä :) Ties kuinka iso tuo pieni on jo kun päästää taas kevääseen :o

   No se äippäpaketin puku on kyllä aika mälsä, saa nähä tuleeko meilläkään käyttöön vai löytyiskö jostain edullisesti joku kivempi.

   Poista