torstai 29. elokuuta 2013

Puhelinjohto päässä

Monesti olin näitä puhelinjohto-hiuslenkkejä kaupassa hieman ihmetellen hypistellyt, mutta jättänyt hyllyyn ajatellen ettei ne kuitenkaan omassa lirutukassa pysy. Nyt kuitenkin kun luin Saaran hehkutuspostauksen näistä piti minunkin paketti vihdoin kiikuttaa kassalle asti. 


Ja pysyyhän ne päässä! Toivottavasti toimii myös muuten, mulla kun lähes joka päivä on hiukset ponnarilla niin ois ihan jees jos jotenkin sais niitä vähän varjeltua. Onko muita jotka nämä hyväksi todennut?

10 kommenttia:

 1. Multakin löytyy moisia, mutta musta tuntuu, etteivät ne pidä mun lettiä tarpeeksi tiukalla. Vihaan, jos hiukset lödöttää :D Pitäisi taas testailla, josko käyttäjässä vaan oli viimeksi vika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas tykkään et saa olla vähä löysä ponnari ni mulle just passeleita, kun ei kuitenkaan päivän mittaan sen enempää löysty :) Ja vikahan ei koskaan ole käyttäjässä, oli kyse sitten mistä hyvänsä ;D

   Poista
 2. Miten mä en oo huomannut kaupassa noita... Täytyy varmaan kokeilla itsekin :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Moikka, sulle ois haaste mun blogissa: http://beginningofanewlifee.blogspot.fi/2013/08/haastetta.html

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ainakin täältä löytyi ihan Prismasta tuo kolmen paketti :)

   Poista
 5. Haha, mä niin repesin tolle otsikolle :D Mut siis varmaan aika kivoja nuo on hiuksissa, en oo itse vielä kokeillutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvältä ovat käytössä tuntuneet, mä en nyt muita olekaan käyttänyt :)

   Poista