torstai 30. tammikuuta 2014

Hyvä ihottumavoide pienelle

Aatulla on ollut poskessa sama ihottumaläiskä jo monta kuukautta,  välillä ollut vähän parempi mutta taas seuraavana päivänä saattoi olla entistä pahempi. Perusvoiteet eikä Bepanthen auttaneet juuri mitään ja kortisoneja en halunnut käyttää, joten kipaisin apteekkiin kysymään vinkkiä. Suositteli kokeilemaan uutta Dermalex-voidetta, ja ostin tuubin kokeeksi. Ja kyllä vaan, ihottuma oli alle viikossa parempi kuin ikinä!
Myös nämä pakkaset on tehneet osansa, sekä oma että pojun iho kaipaa voiteita useamman kerran päivässä. Onneksi se on luvannut pakkasten hellittävän, ni jospa nää omatkaan kädet ei ihan entisiksi ehtisi. Ja pääsee ulos! Mutta ainakin tänään vielä päikkärit täällä vällyjen välissä ;)

4 kommenttia:

 1. Nää pakkaset on kyllä ihan pyllystä! Varmasti pienen iho ottaa vielä enemmän nokkiinsa, kun omakin näyttää ihan runnotulta. Onneksi löytyi hyvä voide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, vielä kun pitää välillä useaan kertaan pestä ja kerta viikossa uimassa käydä. taitaa poju periä äidin herkkishipiän :/ Onneksi voiteet tuntuvat auttavan, ja kohtahan se on jo kevät ihan nurkilla :)

   Poista
 2. Tätä samaa oli joku muukin kehunut. Taidanpa hankkia ihan omien käsieni iloksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toimii niinkin :) Mä meinasin tästä innostuneena ostaa isomman tuubin aatulle koko vartalon voiteeksi mutta vieressä ollut aqvalanin perusvoide oli hieman edullisempi ni lähtikin se kokeiluun :D

   Poista