sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pappakalsarit ja muut värikkäät reissuostokset

Taitaa taas käydä niin etten sen kummemmin mitään reissupostausta tee muuten kuin Aatun osalta,  mutta täytyyhän nämä ostokset kuiten esitellä ;)

Osa ei ehkä tyypillisintä minua, mutta kai sitä kesällä voi vähän "repästä". Jos kehtoo. Kukin voi ihan itse päätellä mitä näistä edellisellä tarkoitin ;)


Markkinoilla oli ihan hirveesti ihania ja halpoja huiveja, ja vasta kotona tajusin että niitä olisi pitänyt ostaa enemmän, niin itselle kuin vaikkapa lahjaksi tai täällä arvottavaksi, mutta eipä nyt taas käynyt siellä mielessä. Pöh. 


Minituoksut ja meikkisalkun tilasin lentokoneeseen taksfreestä, niin helppoa tuo etukäteistilaus kun ostokset löytyvät sitten kotimatkalle lähdettäessä omilta paikoilta :) Meikkisalkun ostin ihan vaan tuon boksin takia, sisältö lähtee kiertoon x) 
Tuoksut on tosi minejä, kyllähän sen nyt tiesin että ei 4 ml nyt mikään valtava ole, mutta silti hämmästyin kuinka pieniä pullot ovat. Ja vähän petyin kun huomasin etteivät ole suihkepulloja :(  Toivotaan ettei joku kerta ole koko pullon sisältö ranteessa ;)  

Tähän väliin huomautettava että karkkeja ei tuotu reissusta yhtään!! Hyvä minä.

Perinteiset matkamuistot magneetti ja jokin pieni koriste-esine tuli tietysti myös ostettua. Magneetteja tällä erää kaksin kappailein, ensin ostin tuon mustan mutta sitten halusinkin sellaisen jossa on maisemaa, kuten edellisissäkin on ollut. No, menin sitten ja ostin kaikista niistä monista erilaisista prikulleen saman kuin toissavuonna Teneriffalta, miten on edes mahdollista. No, musta siis kuitenkin päätyi jääkaapin kylkeen, toisen kohtalo on vielä avoin.

Ja saihan Aatukin jotain. 
Tuo keppihärveli on aika kiva, ja Aatusta siinä kivointa on tuo iso pallo tuolla kepin päässä - juuri ja juuri suuhun sopiva.
Mini hiekkaämpäri oli tosi söötti, ja sillä leikittiin jo reissussakin. Ämpäriin kuuluu neljä noita "työkaluja", yhtä en löytänyt mistään vaikka etsin joka paikasta. Heti kun sain kuvan otettua ja kameran laitettua pois huomasin että se oli nätisti sohvan käsinojalla, ihan näkösällä :o .


2 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania ostoksia oletkaan tehnyt! Kivoja vaatteita ja nuo kengät, ihanat.
  Nuo minituoksut kelpais tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kengät pääsevät pian jo käyttöön :) Tuoksut on ollu kyllä tosi hyvä ostos, tykkään jokaisesta :)

   Poista