keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Räkänokat rannalla ruikuttaa

Reissutuliaisena toin itselleni pienen flunssan kera kamalan yskän. Aatukin jo pari päivää rohissut ja yskinyt räkä valuen, ja hermo menee totaalisesti kun nenää pyyhitään. Eilen sitten kuumekin löysi meille, illalla oli himpun päälle 38 :/ Aatulla siis, itse olisin jo niin valmis ulkoilemaan kun monta päivää jo mennyt täällä neljän seinän sisällä. Pääsin sentäs käymään kaupassa ja varaamassa kirpparipaikan ens viikolle, kun Aatun mummi tuli siksi aikaa meille.

Naamasta vois luulla et oltiin viikko Siperiassa etelän sijasta, mutta kyllä siellä ihan oikeesti paistoi aurinko, me vaan käytettiin Aatun kanssa samoja rasvoja, SK50+ ;)

Tänään meidän oli tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa katsomaan mikä meininki on paikallisessa perhekahvilassa, viime viikolla käytiin samaisessa paikassa sellaisessa 2013 syntyneiden vauvojen tapaamisessa, ja ajattelin että ehkä sitä voisi satunnaisesti käydä myös muutoin tapaamassa toisia vauvoja äiteineen. Sen sijaan ollaankin oltu pyjamissa pitkälle päivään ja sotkettu paikkoja. Enää kun ei riitä pelkkä laatikoiden availu, vaan niitä pitää myös tyhjentää :) Onneksi Dana on hieman auttanut viihdytyspuuhissa :D Aika hauskan kuvan sain sattumalta napattua kun niitä tauotta räpsin, näyttää kuin Aatu olisi heittämässä sammakkoa Danalle vaikka tosiasiassa se taitaa olla menossa toiseen suuntaan..


Ollaan alettu harjoittelemaan päikkäreiden ottoa omassa sängyssä, aikaisemmin ei ole nukkunut kuin vieressä tai vaunuissa, mutta kai se on omineenkin osattava käydä.. Ekana päivänä sängystä kuului pölinää melkein tunnin ja muutamaan otteeseen sai käydä laittamassa takaisin maate. Tänään ei mennyt kuin reilu puoli tuntia! :D Jee. Väsähti kesken touhujen kun nukkuin ihan jossain muualla kuin pitäisi, sängyn laitojen sisäpuolella sentäs. Ja uninalle kainalossa, se pysyy matkassa mukana on poju sängyssä miten päin tahansa ♥


 Ihana ilma ulkona ja niin tekisi mieli mennä vähän pihalle kuljeksimaan ja ihmettelemään. Keväthommat on ihan tekemättä. En ole edes muistanut etupihalla käydä katsomassa joko tulppaanit pilkottavat maasta. Vähän kyllä harmittaa ja ketuttaa oma saamattomuus syksyllä, jäi ihanat Daaliat talveksi penkkiin. Tuskin ne sieltä enää ilmestyvät :(  Varastoonkin pitäisi tehdä tehoisku ja tyhjentää koko kolo, ja vähän uudistaa säilytystiloja siellä. Mulla on sellainen ihana tapa autotallin ja varaston suhteen, että jotain jos pitää sinne viedä niin jätän ne suunnilleen oviaukkoon, hyvä että seuraavalla kerralla sisälle pääsee. Kiitosta olen tästä kuullut kerran jos toisenkin ;) Mutta kun ne on niin sekasin muutenkin.. Jospa kun saisi tehtyä kunnon siivouksen ja luotua tavaroille omat paikat, olisi tilat helpompi jatkossakin pitää järjestyksessä -uskoisin että tämä toimisi ainakin pari kuukautta :D Etupiha on toinen joka kipeästi kaipaa mylläystä ja energistä touhuilijaa. Hirveä murheenkryyni (ja naapureiden kauhistus ;) ) ollut jo monta vuotta. Ääh. Olisi vissiin pitänyt ostaa kerrostaloasunto, josko edes moisen saisi pidettyä kunnossa ;) Kolmas johon haluaisin kajota on tuo meidän eteinen, ei toimi ei, ja mulla on jo pitkään ollut idea jonka haluaisin toteuttaa, mutta enhän mä sitä yksin saa tehtyä ja remppakärpänen on jotenkin kummasti onnistunut kiertämään Villen.

Mutta sehän on pääsiäinen tulossa, jospa saisi pyhinä jotain tehtyä kun on isi pojun kaverina. Kotona pääsiäinen ei kyllä tule millään tavoin näkymään, keltaista meiltä jo löytyykin ja ne muutamat koristeet majailee jossain siellä varaston uumenissa, pysyköön siellä :D Pääsiäisvieraita kyllä taitaa olla tulossa, ainakin piipahtamaan <3 comment-3--="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti