maanantai 28. huhtikuuta 2014

Itsensä haastamista

Viime kuun kyykkyhaaste on jo onneksi takana päin, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi ;) Alkoi käydä vähän tylsäksi pelkät perus kyykyt, vaikka kyllä mä aika hyvin jaksoin yrittää sinne loppuun asti. Muutama päivä taisi jäädä välistä tai vähemmille kyykyille, ja vastaavasti huilipäiviä tuli sitten käytettyä rästikyykkyihin. Vakaa aikomus oli jatkaa jonkinmoista kyykkäilyä jatkossakin mutta hupsista..

Nnoo, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Tai siis haastetta kehiin. Nappasin Janetilta 30 päivän vatsahaasteen, ja nyt oon kohta muutaman viikon tämän mukaan lattialla ähissyt. Täytyy tunnustaa että parina ekana päivänä ajattelin että näähän on ihan naurettavia nää toistot, mutta nyt on toinen ääni kellossa ;) Mulla on vielä välillä vähän lisävastusta "apuna", kiitos vaan koutsi tai pt tai mikä ikinä kuvitteletkaan olevasi. Tavoitteena siis tuollaiset kuvan kaltaiset vatsalihakset, buahahah.Olen haastanut itseni myös toisella saralla. Nimittäin vedenjuonnissa. Tämä tapahtui tosin jo..öö..toissa kuussa?, ja ennen reissua menikin aika hyvin mutta nyt taas on iltaisin lähes täysi pullo pöydänkulmalla. Normaalisti nimittäin juon vettä aaaaaivan liian vähän. Päivä saattoi mennä ihan vaan muutamalla lasillisella, enkä siis juo mitään mehuja tms muutakaan. Ystävän esimerkin mukaan yritän tässä nyt petrata ja otin litran pullon käyttöön, tavoitteena että ainakin yksi pullollinen tulisi päiviä aikana juotua, vaikka suosituksen mukaan kaksi pulloa taitaisi olla vielä parempi..

7 kommenttia:

 1. Hei vedenjuontiin sellainen vinkki (eli siis mikä itselläni toimii) että juon aina ennen ruokailua 3dl tuopillisen vettä tyhjään vatsaan ja sitten täytän tuopin uudelleen ja juon sen toisen 3dl ruuan kanssa. Menee ihan huomaamatta päivässä 3 litraa vettä (ja jos vaikka jois 2dl lasilisenkin niin 2 litraa). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toikin voisi toimia, jos siitä sais luotua itselle ihan rutiinin. Aikasemmin yritin juurikin käyttämällä isoa lasia saada vedenjuontia lisättyä, mutta aina tuppasi kuiten unohtumaan se juominen. Pullo on siitä hyvä että se on siinä tyrkyllä koko ajan, ja jopa jos joskus muistaisi ottaa mukaan kun lähtee kylille :D

   Poista
 2. Jee, hyvä maisumurunen! Siitä se lähtee :)
  Nyt äkkiä tankkaamaan sitä vettä! Se on ihan huisin tärkeetä. Mä olen huomannut olevani paljon virkeämpi kuin ennen ja kuonat pääsee poistumaan kehosta paremmin. Mähän vedän nykyisin minimissään sen kolme litraa päivässä. Muistuttelet vaan ittees koko ajan juomaan ja kohta sit jo huomaat kun oikeasti janottaakin. Vie muuten turhaa nälätunnetta ja monesti oikeasti onkin janosta kyse eikä nälästä :) Mä sitä kyykkyhaastetta mietin vaikka kuinka ja pitkään, mutta kun salilla tulee sillä prässillä vedettyä sen verran kovia treenejä, että toistaiseksi olen vielä jättänyt sen tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista ärsyttävintä onkin kun tietää kuinka hyväksi se vedenjuonti olisi, ja mieluusti vettä juonkin ettei se siitä johdu etteikö tykkäis, ja silti se jää. Etenkin raskauden ja imetyksen aikana olis ollu tärkeetä vielä lisätankata mutta eih.. Nyt kun on saanu juomista vähän lisättyä niin välillä jopa tulee ihan hirmunen jano, jos ei oo muistanu juoda. Ja yks päivä kun olin liikkeellä koko päivän eikä tullu juotua juur mitään ni kyllä päässä tuntu! Tai ainakin oletan että johtui siitä ettei ollut juonut riittävästi. Joten ehkä se tästä hiljalleen :)

   Poista
  2. Mulla on kanssa toi pullotaktiikka käytössä ja nyt oon pikkuhiljaa alkanu muistamaan ottaa sen myös mukaan kun kotoa poistun :D Ja monesti käy just niin, että kun mennä viipottaa jossain ja sitten tulee kotiin ja hörppää vettä, niin tajuaakin miten kova jano on. Ja monesti orastava päänsärky häviää kun kulauttaa kunnolla vettä kurkusta alas :) Yritän nyt ottaa tuota pulloa mukaan töihinkin (jotka muuten alkoi tiistaina :() koska siellä monesti unohtaa juoda päivän aikana..

   Poista
  3. Pitäs ehkä hankkia joku kiva pienempi pullo jota roudata mukana, jos tarttuisi matkaan helpommin kuin tuo litran pönikkä.
   Ootko sie muuten lopettanu blogin kokonaan vai laittanu vaan jemmaan? ;)

   Poista
  4. Jemmassa oottaa tuleeko inspiraatio takaisin :)

   Poista