maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesä jo?

Vihdoinkin! Tuntuu että koko kesäkuun sitä vaan odotteli että koskas se kesä alkaa. En ole edes mitään kesäkukkia saanut istutettua, tänään vihdoin sain penkistä revittyä vanhoja pois ja kitkettyä (oletettuja) rikkaruohoja. Jospa vaikka tämmöisille mattimyöhäisillekin vielä löytyisi kaupasta muutama taimi jonka sinne voisi istuttaa väriä tuomaan. Vihdoin saatiin myös käyttöön jo viime kuussa ostettu allas, vähän ois itekin tehny sinne mieli köllähtää, vaikkei pyllyn lisäksi juuri muuta olisikaan mahtunut :)


Johan se viikonloppunakin oli lämmintä, mutta lauantai meni siellä festareilla ja sunnuntai mökillä siitä toipuessa :D Ei vanha jaksa enää moisia yöjuoksuja. Mutta oli mukavaa, ilma ja seura mitä parhaimmat, joskin jäänee ainakin kyseiset festarit mun kohdalla ensimmäiseen ja viimeiseen kertaan, niin tuntu muu festarikansa nuorelta, ja paljon paljasta pakaraa tarjolla niin pienissä shortseissa että ihan hirvitti välillä ;)  Ehkä seuraavaksi joskus sitten iskelmäfestareille, vai mikähän olisi tämmöselle kukkahattutädille sopiva? :D

4 kommenttia:

 1. Ihana allas pikkuisella! Ja nyt on kyllä niin ihanaa kun helteet ovat tulleet takaisin, täälläkin tykätään pulikoida altaassa joka päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kätsy kun on tuo aurinkosuoja tuossa, meillä kun ei keskipäivällä juuri varjoisia paikkoja pihasta löydy :)

   Poista
 2. Hähää, hitti jotta repesin. Kukkahattutäti xD mä voin lähtee sun kans iskelmäfestareille ;)
  Ja miten ihana allas! Sinne vaan pepu viilentymään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mitähän naapurit tuumais ku pistäisin potslojoo altaaseen, toisee kätee hyvä kirja ja toiseen kylmä juoma :D

   Poista