torstai 31. heinäkuuta 2014

Joku salainen sopimus

Oltiin Aatun kanssa viime loppuviikko mökillä ja kun maanantaina tultiin kotiin ilmoitin Villelle että saa hoitaa seuraavan aamun heräämisen, mökillä kun oltiin herätty kello 6 - 6:30 joka aamu. No mitä kävi tiistaiaamuna? Minä heräsin kahdeksalta, jätkät jatkoi unia yli yhdeksään. Ja sama juttu tänään - Ville toivotti illalla Aatulle hyvät yöt ja sanoi että nousee sitten aamulla häen kanssa touhuamaan. Tuolla ne vielä vetää sikeitä, minä ollut ylhäällä taas jo hetken. Mikä salainen sopimus noilla oikein on?

No, onpahan taas hetki aikaa turhalle netissä pyörimiselle. Lähestyvä syksy on pahaa aikaa, nettikaupoissa ensinnäkin alennusmyynnit kovassa vauhdissa ja lisäksi vielä syksyn uutuudet huutelevat perään. Aika hyvin olen toistaiseksi selvinnyt, tilaukseen on lähtenyt lähinnä vaatteita Aatulle ja mulle ihan vaan pari juttua..

Jaahas, nyt sieltä joku tepsutteleekin makkarista, tutti suussa ja nalle kainalossa. Yllättäen Ville ei oo heränny ku poju lähteny sängystä.. 

**

Nyt on isikin saatu hereille ja pääsin jatkamaan turhaa surffailua ;) Tosin mitäpä sitä tässä enää istumaan vaan ulos hikoilemaan, säästyypähän rahatkin.

5 kommenttia:

 1. Haha! Niin tyypillistä. Meillä sama aina.. jätän Miinan antinkanssa kotiin vaik just päikkyjen jälkee ja lähen ite kouvolaa ja ajattelen että saavat leikkiä keskenään niin mitä ne on tehny koko ajan? NUKKUNU.. huhhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eiks ny Miinan ainaki pitäs pitää tyttöjen puolta :D

   Poista
 2. Tähän on vain pakko todeta - miehet! Se on se joku niiden juttu. :D

  VastaaPoista