lauantai 5. heinäkuuta 2014

Romanttinen nimipäivälahja

Meillä onkin nykyään kesä yhtä juhlaa, kun pian juhannuksen jälkeen on sekä mun että Aatun nimpparit ja sitten vielä Aatun synttärit. sain Villeltä jo etukäteen nimpparilahjan, ja kyllä vaan taas osasi yllättää valinnallaan. Ollaan kerran jos toisenkin oltu töllön ääressä kun ostosteevee on kaupitellut niiiin hyvää ja kevyttä ja kätevää vesiletkua että eihän sitä ole voinut kuin ihmetellä. Ja juu, nyt mulla on sellainen. Pitäs oleman niin kevyt kantaa että lapsikin jaksaa, joten eiköhän tuo Aatu pääse mun kanssa puutarhahommiin jahka tuolla joskus jotain tarvii vesisateelta kastella.. No, ainakin säilytyksen puolesta tämä uusi hakkaa vanhan letkun sata nolla, muuta käyttökokemusta mulla ei vielä olekaan. 


Tänään onkin jännä päivä,  kun tää mamma lähtee festareille!  Lahti ja SummerUp siis odottaa, ja siitä onkin tovi kun viimeeksi olen festareilla ollut, tämän kokoluokan en koskaan.  Pientä asukriisin poikasta uhkasi pukata eilen, ja pitikin sitten vielä kaupoilla käydä kun ei löytynyt sopivaa mieleistä kotoa.

Ja nyt juoksujalkaa junalle! Aurinkoista viikonloppua ihanat!

4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet nimpparionnet! <3 Oon tota letkua kans miettin ja ehotinkin antille mut kuulemma ihan paska :D Kerrohan sit käyttökokemuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo jospa sitä pääsisi vaikka jo kokeilemaan tässä lähipäivinä :)

   Poista
 2. No mut hei, sä sait sentäs lahjan. Romanttinen ele sentäs.;) Mä en ole tainnut Niksulta saada kertaakaan nimpparilahjaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se pitää tarpeeksi ajoissa alkaa vihjailemaan, " mul on sit ens viikolla nimpparit" ;) en mäkään kyllä joka vuos oo saanu, mut jospa se tästä alkais petrata ;)

   Poista