torstai 11. syyskuuta 2014

Työelämään tutustuminen

Varsinainen töihinpaluu on vielä parin viikon päässä, mutta maanantaina tarjoutui tilaisuus mennä iltavuoroon töihin ja minähän menin! Ihanaa vaihtelua ja yksikään euro lisää tilillä ei ole pahitteeksi. Illan aikana tuli tarve työntekijälle myös toiseksi illaksi, joten mikäs siinä kun Aatullekin hoitaja järjestyi. Kiva oli käydä vähän nuuskimassa ja muistelemassa miten sitä työtä tehtiinkään :D Aika pihallahan sitä tunsi olevansa, mutta olihan ne perusjutut onneksi vielä jossain tuolla takaraivon perukoilla muistissa, ja vissiin ihan kohtuullisesti illoista selvisin. Mutta olinpahan naatti kun kotiin pääsin :D Ja en tiedä johtuiko näistä kahdesta työillasta vai sitten muusta mutta eilisen olin jotenkin ihan tosi väsynyt. 


Mutta nyt taas lomaillaan :) Viihtyy kotonakin paremmin kun välillä tekee muutakin. Sunnuntaina ollaankin lähdössä pojun kanssa reissuun, mennään pariksi yöksi Helsinkiin ♥ Junalla mennään, saa nähdä sujuuko matkat yhtä rattoisasti kuin viimeeksi, vai juostaanko vaunua edestakaisin :D Sattui tarjouksiakin olemaan sopivasti kun matkoja ostin, päästään 13 euroa suuntaansa normaalin lähes 40 euron (!!) sijasta. Hurjat hinnat, melkein pääsisi autolla halvemmalla ja tavaroiden kanssa helpommalla,  mutta se ajaminen iyh.

kädet täynnä aarteita :)

Masukin kasvaa kovaa vauhtia :) Ens viikolla onkin jo ultra! Aatua odottaessa tuntui että puoliväliin meni ikuisuus, mutta nyt tämä on mennyt ihan hujauksessa. Muuten onkin ollut aikalailla ihan samanlainen alkuraskaus. Hih,  eikä ne töissä edes huomannut mitä työvaatteiden alla piilottelin ;) 

Aamupäivän ulkoiluja

2 kommenttia:

 1. Voi tuota Aatua <3
  Ja hei, meinkin pitäs nyt saaha sovittua ne rehvit! Niin tää aika vaan karkaa käsistä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Latele sie päiviä koska voitais tulla ni katsotaan sattuuko mulla olemaan töitä just sillo ;) puolikasta teen ni ei oo ku pari pv töitä viikossa niin luulisi joku sopiva löytyvän :)

   Poista