maanantai 1. syyskuuta 2014

Vähän isomman pojan huone

Aatu on nyt noin kuukauden nukkunut omassa huoneessa. Tai no, nukkunut mitä nukkunut, päiväunet ainakin ;) öisin yleensä herää jossain kohtaa aamuyötä ja haetaan meidän väliin. Aluksi Ville toi jo nukkumaan tullessaan mukanaan, koska siitä on niin kiva kun poju nukkuu meidän vieressä. Olin varautunut ainakin viikon valvomaan tai ainakin että nukkumaan käyminen olisi yhtä huutoa, mutta mitä vielä - poju ei ollut moksiskaan vaikka sänky muutti huonetta. 


Sänky pitäisi olla seinässä kiinni mutta jo toisena iltana ihmettelin millä se poju siellä oikein rapistelee vaikka nukkua pitäisi ja hiivin kurkkaamaan - seinätarra oli kovaa vauhtia tulossa alas seinältä :D Miten se senkin keksi?!  Saa nähä kuinka kauan meillä ylipäänsä on häkkisänky enää käytössä, kerran olen jo nähnyt pojun nostavan jalan reunan päälle! Uusi sänky jo odottaakin käyttöönottoa, mutta epäilykset on suuret kuinka siihen sitten maltetaan käydä nukkumaan, kun pääseekin itse pois..

Kun sänky siirtyi omaan huoneeseen oli aika myös vähän muutenkin mööpleerata; jo tovin käyttämättömänä ollut hoitopöytä jouti pois ja jo koska lie ostettu apteekkarinlipasto siirtyi sinne minne sen ostettaessa olin meinannut. Vanha vaatelipastokin vilahtelee vielä huoneessa, mutta kuvien jälkeen puri kärpänen ja siirsin sen meidän makkariin ja sieltä hyllykkö tilalle. Yksin tietenkin kun kotona ei apurina ollut kuin pikkumies. Joka tosin osasi tuoda lipastosta pudonneet jalat mun pitäessä yhdellä jalalla keikkuvaa lipastoa pystyssä! Käsittämätöntä miten toinen osaa ja ymmärtää koko ajan enemmän ja enemmän.Samainen hyllykkö on aikanaan ollut meillä kotona meidän muksujen huoneessa hyllynä. Nyt saa leluja näkösälle ja kirjatkin on paremmin saatavilla - vaikka yleensä ne lojuukin tuossa lattialla.

Nyt kaipailen tyhjälle seinälle joitain kivoja tauluja väriä tuomaan, ja uusi isompi naulakko olisi tarpeen. Ja alati pimenevien öiden turvaksi yövalo, ettei möröt pääse sängyn alta kurkistelemaan ;)

4 kommenttia:

 1. Miten teillä toimii käytännössä omassa huoneessa nukkuminen? Tai siis että kuuletko yöllä kun Aatu herää tai önisee yms, onko itkuhälytin vai ihan muuten? Meillä leevi nukkuu sellaisessa sängyssä jossa on pieni laita, ei siis pääse ite pois, meidän huoneessa ja oon tuota omaan huoneeseen siirtoa miettiny. Ja että onnistuisiko jo niin että laittas sängyn niin että pääsis tulemaan ite pois, osaisko tulla yöllä meidän huoneeseen :) hirveen vaikeeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin herkkäuninen että herään vähän turhankin pieniin inahduksiin ja usein kun menen katsomaan jätkä onkin ihan unessa :D Ville nyt taas ei välttämättä herää vaikka huutaisi vieressä ;) Pari ekaa yötä oli itkuhäly varoiksi mutta totesin että pärjää ilmankin. Meillä poju siis viereisessä huoneessa (vaatehuone välissä) ja ovi raollaan. Meillä tulossa seuraavaksi sellainen sänky jossa turvalaita mutta vissiin jätettävä pieni kulkuaukko koska toihan tulis sieltä yli :D Ja oveen varmaan laitettava joku "turvaketju" systeemi ettei pääse sieltä pois (meidän turvaportin saa ite auki) mutta pystyy ovenraosta huutelee, sillä tiedä mitä kaikkea se täällä keksisi touhuta sillä välin ku me vedellään sikeitä :D (kaverin tyttö oli mm murustellut näkkileivät ja hapankorput lattialle ja vedelly vessasta vessapaperirullan pitkin kämppää :D )

   Poista
 2. Oi, miten ihana huone! Kyllä siellä kelpaa :) Ja tuo Nalle Puh tarra, ihana! Tottakai sitä pitää vähän räplätä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kelpaa sotkea juu ;) Kivasti herra kyllä omineenkin siellä jo leikkii :)

   Poista