sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

4 viikkoinen

Ihan käsittämätöntä että siitä on jo neljä viikkoa kun pikkuinen syntyi. Meillä on mennyt tosi kivasti, vaikka välillä (tai joka päivä) podenkin huonoa omatuntoa siitä ettei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Onneksi vauva on ollut aika "helppo" ja Aatu viihtyy touhuissa melko hyvin yksinkin, ja toki sekin että Ville on kotona on auttanut. 

veikka hoitaa
Yöt nukutaan hyvin, nukahtaa rinnalla yöunille noin yhdeltätoista, ja seuraavaksi syödään yleensä noin kolmelta-neljältä, ja sillä jaksetaan pari tuntia. Muuten ihan täydellistä, mutta tuo yksi syöntikerta saattaakin sitten kestää sen tunnin :D Yleensä nukkuu vieressä mutta välillä laitan alkuyöksi omaan sänkyyn ja kun herää syömään siirtyy loppuyöksi kainaloon. Aamupäivisin nukkuu pidempiä pätkiä ja syö harvemmin, illat sitten vietetäänkin hyvin pitkälti sohvalla syömässä. 


Valveilla ollessa tarkkaan napittaa tummilla silmillään, ja kovasti jo pitäisi päätä nostella. Tuttia ei oikein tykkää syödä. Neuvola on ensi viikolla, mutta ainakin kaksiviikkoisena painoa oli tullut hyvin lisää. Vaatteisa 50 senttiset alkaa jo olla turhan kiikkania, ja otinkin jo muutaman pienemmän 62 senttisen bodyn käyttöön kun kyllästyin aina käyttämään niitä muutamia samoja.

4 kommenttia:

 1. Onpa onnellisen näköinen mami <3

  -Jennaliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mamilla oli tuolloin synttärit niin ehkä se johtuu siitä ;) hahhah.

   Poista
 2. Koska on ristiäiset? :)

  VastaaPoista