keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Meidän välikausi

Olen tässä kevään lähestyessä pikkuhiljaa alkanut tuskastumaan kun yhdessä jos toisessakin blogissa on esitelty ihania vk-pukuja, ja meille ei vaan oo löytyny. Tai siis, olishan niitä ihania mutta ne sadan euron puvut ajattelin jättää kauppaan.. Mutta nyt on meilläkin puku. Ihan sattumalta ohikulkiessa huomasin Name It:ssä kivoja pukuja, ja nopsaan katsastamaan tarkemmin. Hinta sopiva, väri sopiva (vaikka jotain kirkasta vihreää/keltaista olinkin haaveillut) ja pojullekin sopiva, joten kaupat tuli. Samalla ostettiin uusi pipo, vaikkei vanhoja olekaan vielä kotoa sovitettu, hyvin saattaisi nekin vielä sopia. Ja samalla reissulla cittarista vielä saappaat, niin voi hyvin mielin kokeilla lätäköissä hyppimistä. Vasta kotona tajusin että saappaat mätsää hyvin pipoon ;)
Aatu oli kaupoilla taas oikea naisten naurattaja, myyjille vaan hymyili ja hassutteli. Ja niin reippaasti sovitti haalaria kaupassa vaikka pelkäsin päikkäreiden jäätyä väliin että saattaa pistää ranttaliksi. Ihana poika ♥ 


Jemmoista löytyy lisäksi syksyllä alen alesta löytynyt vuorellinen fleecetakki ja joululahjaksi saatu toppaliivi, jotka ovatkin jo päässeet käyttöön kauppareissuilla. Housuosastolla on vettähylkivät ulkoiluhousut ja parit vähän  paksummat pökät. Kurapuvun Aatu sai viime kesänä mutta oli tuolloin vielä iso, mutta nyt juuri passeli. Ja jottei kuomissa tarvitse köpötellä niin toki löytyy myös lenkkarit ja paremmiksi kengiksi nahkakengät :)

Kai me näillä kevät pärjätään :) 

2 kommenttia:

  1. Leevillä on samanlainen pipo sekä sinisenä että keltaisena, kummitäti on "meidän" name itin myymäläpäällikkö :D leeville mahtui vielä viime syksyn haalari ja kuravaatteet, testiin ostin kuitenkin PompDeLuxin softshell - haalarin. Kenkiä pitää vielä hankkia. Täällä on vielä menty toppahaalarilla kauppareissuja lukuunottamatta, lunta on vielä vaikka kuinka paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin hetken arvoin keltaisen ja sinisen pipon välillä, voi olla että keltainenkin vielä joskus pojun päästä löytyy :D Just taas kun vähän pengoin laatikoita löysin aatun pari takkia syksyltä, ja vielä ihan sopivia. Samaten viime kesältä mahtuu melkein kaikki shortsit ja jokunen teepparikin päälle, pääsee kesävaatehankinnoissa onneksi helpolla :)

      Poista