sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Yoogaia - treenailua kotona

Olin enemmän kuin innoissani kun pääsin mukaan Buzzadorin Yoogaia -kampanjaan. Ihan hirveesti kun ei tuota "vapaa-aikaa" ole, niin kauhean usein ei tule jumpalle lähdettyä. Tai no nyt ei ollenkaan, mutta vielä kun se oli mahdollista niin ei silloinkaan. Se, että saisi ohjatut tunnit hoidettua kotoa käsin säästäisi multa matkoihin kuluvan reilun tunnin, ja vielä kun katsoo ne tallennettuina niin ei pienet syöttötauot tai muut häiriötekijät, tai ihmeelliset jumppa-ajat, niin haittaa.. Ja näille kotitunneille voi helposti ottaa lapsetkin mukaan, ainakin jos nuo olisivat vähän isompia ja osaisivat jumpata mukana. Ja yksi huomionarvoinen asia vielä - ei huolta onko releet niin vimpan päälle kun jumpat voi vetästä vaikka niissä puhkikuluneissa pierukalsareissa :D

Mutta mikä ihmeen Yoogaia? Itselleni ihan uusi tuttavuus, tosin elänkin tässä omassa pienessä kuplassa ilman mitään havaintoja ulkomaailmasta ja uusista tuulista ;) Toki olen vastaavista palveluista kuullut, mutta Yoogaia nimenä ei sanonut muuta kuin että joogaan sen arvelin liittyvän.

Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu jonka valikoimassa on erilaisia liikuntatunteja. Livetunneilla osallistujilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta webcamin kautta, mutta mikäli livetunnille ei pysty osallistumaan voi tuntitallenteen katsoa ihan koska vaan.

Mitä kaikkea sitten on tarjolla? Joogaa, pilatesta, tehotreenejä, kahvakuulaa, kehonhuoltoa, rentoutusta.. Ja kestoltaan tunteja löytyy vartista päälle tuntiin, tasoja aloittelijasta aktiiviharjoittelijalle.

Jäsenyyden voi ostaa kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai vuodeksi. Näin epäsäännöllisenä jumpparina jäin kaipaamaan vielä sitä "kymppikorttia" :D Tosin kaksikymppiä kuukausikortista on varsin edullista, jos saisi itseään niskasta kiinni..

Itseä vähän harmittaa ettei kaikki tunnit ole suomeksi, mutta kielitaitoisemmille, tai niille joille jooga on tuttu juttu, tämä ei liene ongelma eikä mikään.


Itsellänihän tilanne on siinä mielessä vähän kehno, ettei mulla ole vielä ollut jälkitarkistusta enkä tohdi aloittaa kunnon treenejä ennen lääkärin lupaa. En kuitenkaan voinut jättää tätä loistavaa tilaisuutta tutustua palveluun käyttämättä, vaan ajattelin katsastaa tuntitarjonnan ja ehkä vähän heilua mukana. Muutamaa tuntitallennetta katsoin ja ihan hyvältä vaikuttaa. Hinku liikkumaan, siis muutakin kuin lenkille, on kova, ja tämä ainakin mahdollistaisi sen. Onneksi jälkitarkastus on jo ihan kohta niin toivottavasti sitten pääsee pyyhkimään kahvakuulista pölyt :)

Kiinnostuitko? Koodilla YOOGAIATRIAL2015 pääsee kokeilemaan palvelua ilmaiseksi kahden viikon ajan. Koodi voimassa 1.4.2015 asti. 

2 kommenttia:

  1. Tätä on kyllä kokeiltava! Tänne periferiaan muuton jälkeen kynnys lähteä minnekkään jumppiin tai saleille on kyllä kasvanut ihan liikaa, jospa tällainen innostais :)

    VastaaPoista