maanantai 6. huhtikuuta 2015

Maaliskuu instassa

Koska blogi päivittyy harvakseltaan, mutta Instagramin puolelle sentään välillä tulee eloa niin teenpä minäkin kuten olen nähnyt monen muunkin tekevän; kootaan maaliskuun instakuvat yhteen ;)

 *Osallistuin iinamoun Brio-lelukisaan jakamalla hänen kuvansa (miten noita kuvia jaetaan, jouduin ottamaan screenshotin ja sitä kautta "jakamaan" kuvan omalla seinällä ku en muuten osannut :D) toiveena voittaa rytmimunat, ei onni suosinut tällä kertaa..

*Toivoin tätä kiharrinta joulupukilta mutta pukki piti tätä humpuukkina ;), joten piti ostaa itse. Pari kertaa ehdin testailla, ennenkuin oli kampaaja ja tukka lyheni sen verran etten enää osannutkaan tällä huseerata, enkä nyt ole saanut aikaiseksi edes kokeilla :D Mutta täytyy treenata, edelleen elää toive että tämä olisi se ratkaisu pysyviin kiharoihin jotka jopa minä osaan tehdä..


* Harkitsin tekeväni Aatulle aakkos- ja numerotaulut itse, mutta totesin että poika olisi todennäköisesti yläasteella ennenkuin saisin moiset aikaiseksi joten päädyin tilaamaan ne Ellokselta. Tykkään! Melkein yhtä hyvät kuin jos olisin itse tehnyt ;D Vielä kun saisi seinälle..

* "Perhepotretti." Aatu sai tädiltäni piirrustuskansion kynineen ja papereineen, ja ne olikin heti kovassa käytössä. Taidetta on tietenkin löytynyt myös pöydistä, ja lattiasta maton alta (?). Tuo kuva valitettavasti kuitenkin on itseni piirtämä :D 


* Onneksi tuli vuosi sitten ostettua uusi isompi sohva, niin mahdutaan kaikki kuusi kerralla pötköttelemään. Koiria ei kylläkään kuvassa näy, mutta tuolla ne Villen jalkojen takana on.

* Aatu on kameran kimpussa aina kun vaan saa. Välillä tulee ihan hyviäkin otoksia, välillä -kuten varmaan tuossakin - kuvataan seiniä, kattoa tai omia sormia.


* Nimi julki. Emmin juhlapäivän kakunkoriste. Nuo tyylikkäät nimikuutiot tein itse; ), haikara löytyi leipomosta. Hirveän vaikea homma muuten löytää kiva kakunkoriste, mulla oli sama ongelma jo Aatun kanssa.

* Yksi niistä syistä joiden takia toivon automaattikihartimen toimivan on palovammat, joita onnistun aina kiharruspuikolla saamaan. Tällä kertaa pari päivää ennen ristiäisiä vielä normaaliakin pahemman..


Vähän muuten järkytyin kun huomasin että instagramissa on ollut ihan yhtä hiljaista kuin blogissa, kuvia jopa vähemmän kuin julkaistuja postauksia :D No, ei sentään ole samat asiat molemmissa.. Ehkä ensi kuussa voin liittää tähän vähän useamman kuvan. Ja ensi kuussa voisin myös tehdä kuvakollaasit siten että olisi jonkinlainen aikajärjestys :D

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä instagram koosteista. Pitäsköhän itsekin, kun kaikki ei varmaan istassa ole :D
  Ja hei, käyn täällä edelleen...kommentointi vaan on jäänyt kiireen vuoksi :( Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♥ Itsellä vähän samat "kuviot", blogeja tulee kyllä luettua mutta kommentointi jää, etenkin kun puhelimella tulee useinten luettua :/

   Poista