perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tutti

Tarjottiin eri kokoista ja muotoista, luonnonkumista ja silikonista. Mutta ei tykännyt meidän tyttö tutista. Eihän se mikään suuri menetys olisi vaikkei tuttia söisikään, eipähän tarvisi miettiä vierotuksia, mutta silti toivoisi että tarpeen tullen voisi tuttiin turvautua, silloin kun ei tissiä ole tarjolla. Ajoittain ollaan tuttia tarjottu, ja vielä viime viikolla sen yleensä heti pois pullautti, mut nyt onkin alkanut yhä useammin kelpaamaan.

Sen lisäksi että tutti on parempi imeskeltävä kuin sormet, jota meillä harrastetaan, on sen todettu vähentävän kätkytkuoleman riskiä, joten siksikin toivoisin että Emmi tuttia söisi.


Aatu kelpuutti tutin ensi kerrasta, ja varmaan vieläkin söisi sitä koko ajan jos saisi :D Kuitenkin jo pitkään on tutti ollut vain uniaikoina saatavilla, ja hyvin on mennyt näin. Tosin, pikkuhiljaa taitaisi olla aika alkaa miettiä siitä luopumista.. Tutin haittoja kun myös löytyy vino pino bakteereista purentavikoihin. Vielä en kuitenkaan koe että Aatu on "valmis" koitokseen, joten tutitellaan vielä hetkinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti