perjantai 11. maaliskuuta 2016

Talven punaiset suosikit

Välillä sitä arastelee ostaa jotain vähänkään kalliimpaa, jos käykin niin ettei sitten tulekaan käytettyä ja rahat menevät hukkaan. Niin ei nyt onneksi käynyt, vaikka kerrankin ostin jotain muuta kuin ikuista mustaa. Nimittäin punaista. Punainen on pysynyt suosikkina jo niin pitkään, että syksyllä uskalsin "sijoittaa" vähän normaaliani kalliimpiin tamineisiin, kun sattumalta vastaan tulivat. Ja hetkeäkään en ole katunut.

Nämä hankinnat oli siis Espritin villakangastakki ja Riekerin kengät. Varmasti mieluisat vielä ensi syksynäkin!!


Nämä siis olivat syksyn ja talven väripilkut muuten niin värittömässä ja tummanpuhuvassa vaatetuksessani. Mutta nyt kevät jo kolkuttelee ovella, ja alkaa jo kaivata vähän kepeämpää väriä. Ja, heh, tuntuu että sillä korallilla mennää edelleen :) Yhdet korallit tennarit tuolla jo odottaa kuivempia kelejä, ja tuskin tässä enää kauaa menee kun ne saa ottaa käyttöön :) Jej!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kesti pitkään että löytyi se "täydellinen" punaisen sävy :D

   Poista
 2. Wau, ompas tuo kiva takki ja myös mielestäni sopii sinulle. Ja nuo kengätkim on todella kivat ! :)

  Itse taas repäisin ja ostin värikkäämmän kevättakin. Oli kyllä yksi ennestään, mutten ole sitä ostanut itse vaan saanut. Muuten on aika paljon mustia takkeja varastossa tai sitten ovat muuten tummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kevääksi sitä tosiaan kans kaipaisi vähän väriä, muutamaa takkia olen itsekin katsonut mutta eivät sitten olleetkaan hyviä. Ehkä joku kiva vielä ennen kevättakkikelejä tulee vastaan :)

   Poista