keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Viikko 12

Kamalaa tämä, kun ei edes viikon takaisia meinaa muistaa ilman että kaivelee kuvia ja kalenteria muistin virkistämiseksi :D 


Mutta eipä viime viikossa mitään kummaa ollut. Alkuviikko meni kotona. Maanantaina ulkoiltiin ja tiistaina kävin varaamassa kirpparipaikan ja samalla reissulla lahjaostoksilla viikonlopun sankareita varten. Pikkuväelle löytyy kaupoilta kivoja vaatteita vaikka kuin mutta 140cm tytön kohdalla meinasi iskeä tuska. Vaatteet kuin aikuisten mutta käyttäjä vielä ihan lapsi. En osannut ostaa oikein mitään joten turvauduin kahjakorttiin :D


 
Keskiviikkona ja torstaina aamuvuorot, torstaina olin jopa niin innokas työläinen että huomasin vasta maanantaina että olisin tuolloin päässyt tuntia aikaisemmin kotiin. Keskiviikkona iltasella vielä jumpalla, joten kotona ei juuri ehtinyt kuin piipahtaa. 


Perjantaina iltavuoro ja lauantaina aamuun, onneksi ei sattunut la-su tätä komboa kun muutenkin ihan tööt ja vielä kun olis se kellojen kääntö sattunut tähän ni avot. Lauantaina tuli loppupääsiäiseksi yövieriata - tyttö ja koira. Viikonloppuun sattui myös kasa juhlia. Lauantaina käytiin alkuillasta 2v synttäreillä. Sunnuntaina taasen kummipojan nimppareilla ja olisi ollut vielä yhdet synttärit perään, mutta niissä muu perhe edusti ilman mua. 


Pääsiäinen meni siis siinä missä muutkin viikonloput, meillä ei ole koskaan sen kummemmin sitä vietetty - mitä nyt tietysti rairuohoa ja muutamia koristeita. Ensi vuonna ehkä jo virpomaankin? Kukko kävi Aatulle piilottelemassa munia, suklaat meni isille ja yllärit sitten Aatulle. Tosin, sai vähän maistaa suklaata kun oli käsiinsä sulanut ja voi sitä haltioitunutta ilmettä :'D Sen jälkeen ei voinut vastustaa vaan nappasi pienen palan suklaata munastakin. Karkkiahan meillä ei siis aikaisemmin ole maisteltu, saa nähä kuin rauhassa äiti saa jatkossa herkkunsa syödä ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti