tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viikko 11

Maanantaina iltavuoro, ja koska tiistaina aamu niin lapset meni mummille yöksi. Koko päivän oli ihan hirveä vilu ja kolotus, olin ihan varma että olen tulossa kipeäksi, mutta tiistaina kun heräsin olikin olo ihan hyvä. Ehkä se sitten oli vaan väsyä. Tiistaina illalla piipahti Villen sisko lapsinensa sekä mummo ja pappa - varattiin mummon kanssa meille kevätmatka lämpöön :)


Keskiviikkona oli vielä aamuvuoro. Pääsin kuitenkin kotiin normaalia aikasemmin, ja koska Emmi oli siihen aikaan vielä päiväunilla suuntasin töistä suoraan kaupoille katsomaan yhtä tarjouksessa ollutta haalaria Emmille. Päivät ollut niin lämpösiä että alkoi toppapuku olla vähän liikaa. Haettuani lapset mummilta suunnattiin suoraan kummipojalle leikkimään, ja kotiin tultiin vasta iltasella. 

Loppuviikko olikin sitten vapaata. Torstaina ihana kevät taas näytti parastaan, ja oltiinkin heti aamupäivästä pihalla. Päikkyjen jälkeen mulla oli aika optikolle, joten vein lapset papalle kun lähdettiin äidin kanssa kaupoille. Silmälasien lisäksi tein ale-löytöjä lapsille. Iltapuuro mummolla ja kotiin nukkumaan.


Pelkäsin jo että jää jumppa tältä viikolta välistä, mutta onneksi huomasin torstai-iltana että perjantaina on heti aamusta pumppi, ja Ville vapaalla joten ei muuta kuin kokeilemaan onko aamujumpat edelleen huono juttu. Ei ollut, ihan kunnialla selvisin. Tosin, herätys oli ollut ennen seiskaa joten melkeinhän tää vähän jälkeen yhdeksän oli päivä pitkällä :D Iltapäivästä piipahdin kirpparilla ja alku illasta saapui viikonloppuvieras Helsingistä.


Lauantaina mentiin päikkyjen jälkeen kaupoille lasten kanssa. Seppälän -50% ale houkutteli, mutta harmillisesti mitään ei nyt löytynyt. Aatulle kyllä löytyi synttärilahja. Synttärit siis heinäkuussa, mutta hyvää tarjousta ei voinut ohittaa :D. Nimpparilahjankin ostin itseasiassa tuolloin torstaina, samaisen tarjouksen takia. Nnnoo..onpahan nyt sitten valmiina ;) Kunhan maltan olla antamatta ennen aikojaan. Iltapalaksi kasa vohveleita, nam.


Sunnuntaina oli MLL:n kirppis täällä meidän kylällä, ja vaikka alkuun meinasin että jää tältä erää välistä kun iltapäivästä on lasten serkun nimiäiset, niin ehdinpä kuiten pikaisesti siellä piipahtaa. Eikä tyhjin käsin tarvinu sieltäkään pois tulla.. Juhlissa käytiin kuulemassa pikkumiehen nimi ja herkuttelemassa, ja loppupäivä sitten lähinnä makoiltiinkin sohvalla. Alkuillasta oli viikonloppuvieraan aika lähteä kotia kohti, mutta ehkä ensi viikonloppuna nähdään taas? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti