maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikko 9

Työpäivät näkyvät näemmä muussakin kuin kasaantuvissa kotitöissä - ei paljoa ehdi/jaksa somea päivitellä. Ehkä kun töistä tulee enemmän rutiinia niin muistaa myös tämän osa-alueen elämästä myös työpäivinä ;)

Maanantaina mulla oli ilta, joten vein lapset töihinmennessä papan hoiviin jonne jäivät yöksi, Emmin eka yökyläily ilman äitiä. Hyvin oli mennyt, enkä sitä edes epäillyt. Itsekin nukuin kuin tukki, enkä kyllä epäillyt sitäkään :D Tiistain aamuvuoron jälkeen hain sitten lapset kotiin, eikä me taidettu loppupäivänä tehdä oikein mitään.
Keskiviikkona oli ihana ilma joten päätettiin mennä kävellen kerhoon. Joka olikin toisessa paikassa, jonne en kävellen viitsinyt lähteä. Käytiinkin sitten  kirpparilla ja leikittiin hetki pihalla. Illalla tuli serkkupoika leikkikaveriksi.

Torstaina keksin kauppareissulla käydä passikuvassa kun se kerta siinä lähellä oli - järkyttävää :D. Illalla vein lapset mummolle ja papalle ja itse kävin jumpalla. Päädyin ostamaan toiseenkin paikkaan kymppikortin, kun ei aina oikein mene aikataulut ja mieltymykset yksiin..
Viikonloppu meni töiden merkeissä. Vedenjuonti töissä jää taas ihan olemattomiin ja niskatkin ollut jumissa, joten perjantaina palasin kotiin kamalan pääkivun kanssa. Hieronta onneksi auttoi, ihan paras laite tuollainen hieromavekotin tämmöselle niska-hartiajumittajalle. Livboxinkin hain postista, kivoin boksi hetkeen! Lauantaina oli ilta ja sunnuntaina aamu - ei lemppariyhdistelmä mutta onneksi oli rauhallista. Sunnuntaina piipahdin kirpparilla, se ois aika alkaa metsästää kevätvaatteita.
Eka ponnari!! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti