sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

"Vauvan" huone

Olisikohan jo aika kurkistaa Emmin huoneeseen? Postausta on aloitettu tekemään yli vuosi sitten, jolloin huone vielä oli ihan pienen vauvan huone, mutta aina se on jäänyt kesken. Syynä ehkäpä se ettei huone ole yhtään ollut sitä mitä halusin. Alkuaan huoneessa oli mustat laatikosto ja iso vaatekaappi sekä vanha vuodesohva, plus tietysti pinnasänky ja hoitopöytä, ja ajattelin että niillä pärjätään. Mutta aika pian alkoi kaluste toisensa jälkeen vaihtumaan :D Halusin vaaleampaa, eikä huoneessa kyllä ollut mitään hyllykköä jonne leluja saisi esille. 

Ja nythän meillä ei enää edes ole vauvan huonetta, vaan pienen tytön huone ♥
Tuohon Ikean Stuva -hyllykköön mahtuu leluja ja paljon, mahtava kaluste ainakin sen puolesta :D Plussaa myös muunneltavuudesta, nytkin olen mietiskellyt että pitäisikö hankkia vaatekaappi tuohon jatkoksi vielä. Sillä vaikka tuo Emmin nykyinen vaatekaappi on ihana ja yksi suosikki-torilöydöistä, niin alkuaankaan sen ei ollut tarkoitus lopullisesti tuohon jäädä, eikä siellä ole ollenkaan tankoa henkarivaatteille. 
Kohtahan on kalusteisiin muutenkin tulossa muutosta, kun viimeistään syksyllä vaihdetaan häkkisänky pois :) Myös seinä odottaa vielä maalausta, kuin myös nurkassa oleva nojatuoli uutta väriä pintaan. Ehkä jotain seinillekin...? Puuhaa siis riittää :)

2 kommenttia: