maanantai 27. kesäkuuta 2016

Viikko 24

Voi jehna. Ajattelin tulla heti hoitamaan pois alta viime viikon tohinat, mutta täällähän oli edellinenkin vielä kesken :D Aktiivisuus tämän saralla ihan huipussa, laittaisko tällä kertaa kesän piikkiin ;) Mutta eipä muuta kuin edellinen viikko sitten mietintään ja kaivelemaan arkistoja mitä kummaa silloin tulikaan tehtyä.. Ainakin paljon ystäviä ♥


Maanantaina pyöräiltiin aamupäiväksi leikkimään serkkupojan kanssa -ihania nämä pienet kun osaavat jo kaivata toista, nytkin Aatu oli edellisiltana, kun mietittiin mitä seuraavana päivänä tehtäisiin, sanonut että mennään leikkimään Jonin kanssa. 

Tiistaina lähdettiin aamusta kaupoille, ostettiin samalla reissulla ensimmäiset kotimaiset mansikat. Oi taivas kun oli hyviä, vaikka maksoikin maltaita :S . Kolmistaan kun syötiin pieni rasia niin ei montaa tullut per nassu. Satu tuli meille muutamaksi päiväksi ♥. Pihalla jatkui puuhastelu, nakitettiin Satu heti lastenvahdiksi kun vietiin kolme peräkärryllistä risuja. Kerrankin suht nopeaa toimintaa meiltä, vielä pari vuotta sitten risut olisi todennäköisesti vielä taven yli keikkunut tossa pihalla ;)

Keskiviikko vietettiin aika pitkälti ulkosalla, pihahommia riitti aina vaan ja aurinkokin mukavasti paisteli :). Käytiin ennen Yaran viemistä lääkäriin kylillä Herkkujen torilla - tämän lisäksi tuli poikettua laukkukaupassa. Emmille läksin sieltä lompakkoa katsomaan vaan kuinkas kävikään - pitkästä aikaa tuli ostettua heräteostoksena kaksi laukkua. Ihan tarpeeseen kylläkin ;) Toinen näistä uusista tosin aiheuttaa ongelmia - se onkin niin pieni ettei lompakkoni mahdu sinne, joten joudun venkslaamaan lompakon sisältöä tarpeen mukaan. Ekan kerran jälkeen olinkin sitten jättänyt kortit uuteen laukkuun ja vasta kaupan kassalla pelkän lompakon kanssa muistin asian. Toisella kertaa taasen unohdin ottaa lompakosta pari tarvittavaa korttia mukaan ja jouduin kääntymään ostosreissulla takaisin kotiin niitä hakemaan, ärh. Yaran leikkaus oli mennyyt hyvin ja potilas pääsi mummolle toipumaan -pari viikkoa pitäisi ottaa suht rauhaksiin ja meillä se olisi ollut aika mahdotonta :D. 


Satu lähti torstaina, ja olikin pitkästä aikaa sisäpäivä. Taino, Aatu oli ihan innoissaan kun satoi kaatamalla ja kuistilla touhusi pitkän tovin, välillä kävi sateessa vähän pyörähtämässä että tukka kastui :D. Illalla käytiin Emmin kanssa kaupassa ja katsomassa Yaraa.

Perjantaina jumpalla, kävin puolen tunnin pumppissa ja venyttelyssä - kyllä on mamma muuten jumissa!! Illalla saatiin toinen ystäväni vieraaksemme, kun Jenna tuli viikonlopuksi meille. Värjättiin mm mun tukka - ei kiva :D Vähän turhan oranssiksi jäi makuuni, ja oonkin sitä yrittänyt minimoida hopeashampoolla ja sävyttävällä hoitoaineella. Ihan mahoton homma valita sitä oikeaa sävyä kaupasta - olisikohan ens kerralla taas raaskittava kampaajalle mennä? Saa nähä, voi olla että yritän vielä uudestaan löytää kivaa sävyä kaupan tarjonnasta :D Lauantaina käytiin erään neidin 3v prinsessasynttäreillä, oltiin Aatun kanssa kaksin kun Emmi ei ehtinyt edes nukahtaa ennenkö piti juhliin lähteä - pitääkö meillä alkaa laittaa päiväjärjestystä uusiksi ja siirtää päikkyjä myöhemmälle vai mitä kun tuppaa useamminkin menemään näin... Juhlien jälkeen Aatu lähti mummin ja vaarin mökille. Sunnuntaina taas pihahommia -oltaiskohan jo loppusuoralla tämän kesän osalta? Vai innostuuko sitä entistä enemmän touhuamaan kun alkuun pääsee. Jenna lähti kotiin ja itse pyörähdin kaupoilla alennusten perässä - harmikseni tosin sain todeta että esim Hennesillä ei moisia vielä ollut :/ Pitääköhän se ottaa tällä viikolla uusiksi :D

2 kommenttia:

  1. Mitä tossa vikassa kuvassa on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maissilastuja ja cheddarjuustoa mikroon, päälle läjä ranskankermaa ja salsaa :D

      Poista